Πάμε θέατρο.." Πρεμιέρα της παράστασης "Τρεις ψηλές γυναίκες" του Edward Albee σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Αμερικανού σκηνοθέτη Robert Wilson στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΙΣ ΨΗΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
του EDWARD ALBEE
σε σκηνοθεσία του:Robert Wilson!


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου Τρεις Ψηλές Γυναίκες του Edward Albee σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Αμερικανού σκηνοθέτη Robert Wilson στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, την οποία υποδέχτηκαν στο θέατρο, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Νίκος Διαμαντής.






Στην πρεμιέρα της παράστασης παραβρέθηκαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής της πόλης του Πειραιά και πολλοί καλλιτέχνες οι οποίοι χειροκρότησαν τις εξαιρετικές ερμηνείες των Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Λουκία Μιχαλοπούλου.




Να σημειωθεί ότι το έργο Τρεις Ψηλές Γυναίκες του Edward Albee σε σκηνοθεσία Robert Wilson έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τις παραστάσεις sold out!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!