Παναγιώτης Δόβρης - Ώρες σωστές | Νέο τραγούδι & music video

Παναγιώτης Δόβρης - Ώρες σωστές


Ο τραγουδοποιός Παναγιώτης Δόβρης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ώρες σωστές»!

Με τα λόγια του ιδίου:

Πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για την αποξένωση στη σύγχρονη κοινωνία, με ένα έντονο συναισθηματικό κοντράστ στο ρεφρέν, ως μια έκκληση να γυρίσει ο άνθρωπος που αγαπάς επειδή μαζί του νιώθεις ελεύθερος, χωρίς μάσκες ή προσωπεία.

Οι καθημερινές μας σχέσεις δεν είναι ουσιαστικές και ο καθένας κρύβει τα συναισθήματα του (ή αισθάνεται ότι πρέπει να τα κρύβει από τους "ξένους"). Δεν ανοιγόμαστε και δεν ενδιαφερόμαστε για τον άνθρωπο δίπλα μας.

Σκεφτείτε ότι είστε στο μετρό, σε ένα λεωφορείο, ή σε ένα ασανσέρ. Τώρα φανταστείτε τα πρόσωπα όσων στέκονται τριγύρω σας. Είναι όλα ανέκφραστα, ίσως και σκυθρωπα, σαν να φοράνε όλοι μια άχρωμη μάσκα που τους εμποδίζει να εκφράσουν οποιοδήποτε συναίσθημα.

Ακόμα και αν κάποιος πεθαίνει δίπλα μας μπορεί και να περάσουμε χωρίς να νοιαστούμε. Βλέπω ότι αυτό βελτιώνεται βέβαια, και όλο και περισσότεροι άνθρωποι νοιάζονται. Όλο και περισσότεροι ανοίγονται, γίνονται πιο ευάλωτοι. Αλλά ο ρυθμός της αλλαγής θα ήθελα να είναι μεγαλύτερος.

Το Ρεφρέν λοιπόν, ως μια αντίθεση, καλεί αυτό το άτομο με το οποίο έχεις μια ουσιαστική σχέση. Κάτι αληθινό μέσα στην ψευτιά της καθημερινότητας. Από λίγα αληθινά που αξίζουν πραγματικά.

Π.Δ.


Το τραγούδι «Ώρες Σωστές» έχει οπτικοποιηθεί από τον Δημήτρη Τεκτονίδη, με συμπρωταγωνιστή του Παναγιώτη Δόβρη τον Γιώργο Δεληγεωργάκη.


Με καταγωγή από το Διδυμότειχο, ο Παναγιώτης Δόβρης κινείται στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού, έχοντας κυκλοφορήσει τρεις δίσκους: «Κλόουν είναι οι άνθρωποι» (2012), «Ένα τσουβάλι λόγια» (2014), «Γραμμές που σβήνουν» (2017), και τα digital singles «Αλίκη στη χώρα των κρουσμάτων» (2021) και «Μένω Εκεί» (2023).

Τα τελευταία δέκα χρόνια πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, έχοντας συνεργαστεί με καταξιωμένους μουσικούς όπως τους Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Θάνο Μικρούτσικο, Βασίλη Πρατσινάκη, Έλενα Βασιλειάδη, κ.α.

Κυκλοφορεί από τη Final Touch, a Walnut Entertainment label!



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου