Πάμε θέατρο.. Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι στο θέατρο Ροές

Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι στο θέατρο Ροές

(Από Κυριακή 24 έως και Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου – διπλές παραστάσεις)


Νοσταλγώντας τα παιδικά τους Χριστούγεννα, οι Ρουμπαγιάτ θυμούνται και παρουσιάζουν στο Θέατρο Ροές στο Γκάζι, το πολυαγαπημένο παραμύθι των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα “Αγέλαστη Πολιτεία”, μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, γελαστούς και μουτρωμένους, λογικούς και παράλογους.

Παρέα με τους καλικάντζαρους και τον Ζαχαρία Σπανό στην αφήγηση, “μαγεύουνε τα ζωντανά κι οι γάιδαροι λαλούνε”, πριονίζουν το δέντρο που στηρίζει τον απάνω κόσμο και συνεχίζουν το γλέντι σε μια πολιτεία που δε θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και μέχρι και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου οι Ρουμπαγιάτ βρίσκουν το αντίδοτο για να μην γίνουν και οι δικές μας πολιτείες… αγέλαστες!



Προπώληση εισιτηρίων:
Η ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ | Εισιτήρια online! | More.com

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Οι καλικάντζαροι, χάρη στην δημιουργική κατεργαριά τους και το ελεύθερο πνεύμα τους, καταφέρνουν να δώσουν χαρά και χαμόγελα στους δυστυχισμένους ανθρώπους μιας πόλης που έχουν μάθει να ζουν μόνοι και να κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Μια παράσταση με έντονη αλληλεπίδραση με τους μικρούς και μεγάλους θεατές που συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και ανακαλύπτουν όλοι μαζί το ματζούνι της ευτυχίας!


Λίγα λόγια για τους Συντελεστές:

Οι Ρουμπαγιάτ είναι ένα μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε έχει ενεργή παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, μετρώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Βασισμένοι στην πολυφωνία, οι Ρουμπαγιάτ επιχειρούν μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση σε τραγούδια του έντεχνου και του παραδοσιακού χώρου από πληθώρα περιοχών.

Ο Ζαχαρίας Σπανός φέρνει εκτός από τη σκηνική του παρουσία, την εμπειρία θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών και κυρίως την επαγγελματική του ενασχόληση με την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία παιδιών για περισσότερα από 20 χρόνια.

ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ
Ιάκχου 16, Γκάζι, Αθήνα
2103474312
Διπλές παραστάσεις
Ώρα έναρξης: 11.00 και 13.00
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ειρήνη Μερκούρη - «Η ώρα τρεις (Kae Sinan)» | Music video

Έρχεται το νέο μαγευτικό παραμύθι: «Η Έφη και ο χαμένος ύπνος» του Βαγγέλη Αραβαντινού

Bloody Hawk: Το «Φθηνά Tricks 3» είναι εδώ με 12 διαφορετικές ιστορίες και δυνατά feats

Josephine - «Αυτό που θες» | Music video

Εκείνος + Εκείνος - «Ψάθινες ομπρέλες» | Νέο τραγούδι