Ο DJ Kygo συνεργάζεται με την Ava Max στο πολυαναμενόμενο “Whatever”

Ο ΚYGO ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ
ΜΕ ΤΗΝ AVA MAX 
ΣΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ
"WHATEVER"


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Ο παγκόσμιος superstar, παραγωγός και DJ Kygo ενώνει τις δυνάμεις του με την επιτυχημένη pop star, Ava Max και μαζί κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι, “Whatever”, μέσω της Panik Records/Sony Music.

To νέο αυτό track δίνει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο θρυλικό mega hit “Whenever, Wherever” της Shakira, ξεκινώντας με κιθάρες και εξωπραγματικά φωνητικά της Ava, ένα ρεφρέν που σκάει σαν ατομική βόμβα και μια παραγωγή με επιρροές house που αμέσως σε βάζουν στο ρυθμό. Το “Whatever” μιλάει για το θάρρος που βρίσκουμε να προχωρήσουμε όταν τελειώνει μία σχέση.

Μαζί με την κυκλοφορία του single, γίνεται διαθέσιμο και το επίσημο video, σε σκηνοθεσία του Dano Cerny (The Chainsmokers, Halsey, Elle King). Το video αποτελεί το πρώτο μέρος μιας οπτικοακουστικής εμπειρίας που θα ξετυλίξει ο επιτυχημένος DJ μέσα στην νέα αυτή χρονιά. 


Το “Whatever” διαδέχεται την πιο πρόσφατη επιτυχημένη διασκευή του “Say Say Say” των Paul McCartney και Michael Jackson, που ήταν single μέσα από το 4ο studio album του ‘Thrill Of The Chase’.



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος