Η Ζανέλ στο Μπαράκι της Διδότου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

 Η Ζανέλ στο Μπαράκι της Διδότου

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

“Μοναχά για ένα βράδυ”


Η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, μας προσκαλεί σ' ένα διαφορετικό live απ' όσα μας έχει παρουσιάσει, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Μπαράκι της Διδότου, παρέα με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο!


Η μουσική παράσταση με τίτλο «Μονάχα για ένα βράδυ» περιλαμβάνει τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική και παγκόσμια δισκογραφία αλλά και πιο λαϊκά τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργου Ζαμπέτα και άλλων, δοσμένα με ρετρό ηχοχρώματα και ερμηνείες.


Παράλληλα, παρουσιάζει και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που αγκάλιασε το κοινό, όπως η «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και το «Μια φορά αγαπάμε» των Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, το «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή καθώς και την ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μη μου πεις τίποτα» των Κώστα Πρετεντέρη και Μίμη Πλέσσα, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με τη συγκατάθεση και «ευχή» του μεγάλου μας συνθέτη.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου
Το Μπαράκι της Διδότου
Διδότου 3, Κολωνάκι
Είσοδος 10€
Ώρα έναρξης: 21.30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Γιώργος Σαμπάνης: αποθέωση στη sold out συναυλία του στην Αθήνα

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος συγκίνησε χιλιάδες θεατές στο Ηρώδειο!

Η Shaya για 5η σεζόν στο Parfait | Πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ένα show υψηλών προδιαγραφών

Πάμε θέατρο.. Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Μονόκλινο σε μπουάτ της Όλγας Στέφου σε σκηνοθεσία Άννας Χατζησοφιά στο Θέατρο Αλκμήνη

Ο Γιάννης Προύντζος στο "Κανταράκι" | 4ος χρόνος επιτυχημένων εμφανίσεων