Ο Purple Disco Machine κυκλοφόρησε την νέα του συνεργασία με την ÁSDÍS στο dance track "Beat of Your Heart"

O PURPLE DISCO MACHINE ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ÁSDÍS
ΣΤΟ ΝΕΟ TRACK
"BEAT OF YOUR HEART"


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Ο βραβευμένος με βραβείο Grammy DJ και παραγωγός, Purple Disco Machine, κυκλοφόρησε την νέα του συνεργασία με την Ισλανδή τραγουδίστρια ÁSDÍS, στο dance track ‘Beat of Your Heart’, μέσω της Panik Records/Sony Music.

Συνδυάζοντας τις disco επιρροές του Purple Disco Machine με τα εξωπραγματικά φωνητικά της ÁSDÍS, προκύπτει ένα εξαιρετικά δυναμικό dance track με ήχους που θα σε κάνουν να χορεύεις. Tο επίσημο video, σε σκηνοθεσία των NDVD, μεταφέρει συναισθήματα χαράς, αγάπης και απόλυτης ελευθερίας. 

Μιλώντας για το τραγούδι, ο Purple Disco Machine είπε: “Η ÁSDÍS μου είχε στείλει ηχογραφημένα φωνητικά της και αμέσως ερωτεύτηκα την φωνή της. Αυτό το τραγούδι είχα σκοπό να το κυκλοφορήσω ως single, οπότε αργότερα βρεθήκαμε στο studio μου στο Dresden για να το τελειοποιήσουμε και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.”

Το ‘Beat of Your Heart’ διαδέχεται την επιτυχία του single ‘Something On My Mind’, μια συνεργασία του Purple Disco με τους Duke Dumont και Nothing But Thieves. Tο track έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια streams και αναδείχτηκε ‘Tune of The Week’ στο BBC Radio 1.

Ο Purple Disco Machine ως πρωτοπόρος αναβίωσης του disco ήχου, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και αποδοχή για τις μελωδίες που έχει δημιουργήσει. Η πρόσφατη συνεργασία του με τον Kungs στο ‘Substitution’, μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 180 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, καθιστώντας το τραγούδι μία ακόμη τεράστια πανευρωπαϊκή επιτυχία στο airplay και όχι μόνο. Έχοντας ένα εντυπωσιακό βιογραφικό που περιλαμβάνει βραβεία Grammy και remixes με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, ο Purple Disco Machine έχει καθιερωθεί ως μια υπερδύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ πρόσφατα κέρδισε και το βραβείο Grammy στην κατηγορία ‘Best Remix Performance’ για το τραγούδι 'About Damn Time' της Lizzo. Παράλληλα, μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του είναι και τραγούδια όπως τα 'Hypnotized', 'In The Dark' και το 'Paradise' μεταξύ άλλων.


Ο αγαπημένος DJ και παραγωγός μέσα στην χρονιά θα ξεκινήσει την νέα του περιοδεία με τίτλο, “PARADISE TOUR 2024”, με σταθμούς σε 13 Ευρωπαϊκές πόλεις.

PARADISE TOUR 2024:

Wed, Oct 2nd - Sporthalle, Hamburg, DE
Thu, Oct 3rd - Columbiahalle, Berlin, DE
Fri, Oct 4th - E-Werk, Cologne, DE
Sat, Oct 5th - Wagenhallen, Stuttgart, DE
Thu, Oct 10th - X-TRA, Zurich, CH
Fri, Oct 11th - Fabrique, Milan, IT
Fri, Oct 18th - Olympia, Paris, FR
Sat, Oct 19th - Koko, London, UK
Thu, Oct 24th - Progresja, Warsaw, PL
Sat, Oct 26th - Sasazu, Prague, CZ
Thu, Oct 31st - Ancienne Belgique, Brussels, BE
Sat, Nov 1st - Melkweg, Amsterdam, NL


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος