Faust Bar-Theatre-Arts ǀ Εορταστικό πρόγραμμα με live & DJ sets

 

 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ FAUST


To πρόγραμμα του Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή του Faust κινείται σε εορταστικούς, χορευτικούς ρυθμούς!
Ξεκινώντας τους εορτασμούς από τη Δευτέρα με μία σπέσιαλ jazz βραδιά με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, συνεχίζουμε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, υποδεχόμενοι στη σκηνή την εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την εξίσου εκρηκτική μπάντα της "Mama sings fire". Tην Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ο Rous σε μία μοναδική solo εμφάνιση και Τετάρτη 23 οι String Demons παρουσιάζουν ένα μοναδικό Live, τη «Λεωφόρο εγχόρδων», με έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron Maiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη.

Παραμονή Χριστουγέννων ο DJ Akylla μας υποδέχεται με ένα special Christmas Eve DJ σε Afro, Deep, Spiritual και Soulful House ρυθμούς, ενώ ανήμερα Χριστουγέννων ο Thodoris Triantafyllou θα μας απογειώσει με το 8ωρο Space Paradise rave party του.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το συγκρότημα Αζάτι μας προσκαλεί στην παρουσίαση του πρώτου τους προσωπικού δίσκου «Χάρτινος κόσμος καίγεται», ενώ την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου η Βανέσα Αδαμοπούλου με τους μουσικούς της, ανασυνθέτει γνώριμα τραγούδια σε ύφος προσωπικό. Ο Tenorman, κατά κόσμον Γιώργος Τζιουβάρας στις 29 Δεκεμβρίου με περίεργες ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ, σε ένα πλήρες show, με ιδιαίτερο στυλ. Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου οι Souled Οut μας καλούν σε ένα ξέφρενο πάρτυ γεμάτο Soul, Funk, Disco και R’n’B επιτυχίες του χθες και του σήμερα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς λίγο μετά την αλλαγή του καινούριου χρόνου ο ταλαντούχος DJ και παραγωγός Geo S, θα βρίσκεται στα decks για ένα ξεχωριστό DJ set με το δική του μοναδική μουσική σφραγίδα.

 
ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ
Με το νέο κουαρτέτο του,  ο ξεχωριστός Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει παλαιότερες συνθέσεις του από τους δίσκους «Perfumed Dreams» και «Anicca», καθώς και νέες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκο του. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου είναι η αέναη αναζήτηση του καινούριου, χωρίς τον φόβο του ρίσκου. Μια ματιά στη δισκογραφία του το μαρτυρά: Από το ακουστικό κι επιτυχημένο άλμπουμ αφιέρωμα στους Pink Floyd, έως το ambient και ηλεκτρικό δίσκο “One Inch of Love”. Ο ευρωπαϊκός ήχος της jazz πάντως, είναι ο χώρος που ο Πολυζωγόπουλος νιώθει πιο οικείο, με επιρροές από τους Fresu, Rava, Molvær κ.λ.π. θεωρώντας εξ’ ίσου σημαντικά στην μουσική, τον ρυθμό αλλά και τη .. σιωπή.
Andreas Polyzogopoulos Quartet
Βαγγέλης Στεφανόπουλος : πλήκτρα​
Κώστας Κωνσταντίνου : μπάσο
Παναγιώτης Κωστόπουλος : τύμπανα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, εφέ
 
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 5 € (χωρίς ποτό)
ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
MAMA SINGS FIRE
Τι συμβαίνει όταν μία ροκ μάνα, ένας μπασκετικός τύπος, ένας παραλίας και ένας ninja αποφασίζουν να παίξουν μαζί μουσική;
Θα το ανακαλύψεις αν βρεθείς στις 21 Δεκεμβρίου στο live των “Mama sings fire”. Θα χορέψεις, θα τραγουδήσεις δυνατά, θα ερωτευθείς και θα ιδρώσεις. Και όλα αυτά σε υπερθετικό βαθμό! Πρόκειται για ένα πάρτυ γεμάτο groove, pure rock n' roll & fun με μουσικές από τα ‘70s μέχρι το σήμερα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
 
Led zeppelin, meets Metallica, and meets Jamiroquai, Jimi Hendrix, Motörhead, Skunk Anansie and so many more! 
 
Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή του Faust!
 
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)
Ώρα έναρξης: 21:30

TETΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ROUS

Μετά από μια σειρά sold-out μυσταγωγικών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ξάνθη, ο Γιώργος Ρους επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας για να ανέβει στη σκηνή του Faust για τελευταία φορά το 2021!
 
Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Συστήθηκε το 2010 ως Rous, μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά, ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου»«Εσύ»«Γκύζη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017). Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης ΚότσιραςΧρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.
 
Management - Παραγωγή: Cricos
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€ (χωρίς ποτό)

 

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
STRING DEMONS

Οι String Demons «ανεβαίνουν» στη σκηνή του Faust για να παρουσιάσουν μία μοναδική live παράσταση με τίτλο: «Λεωφόρος Εγχόρδων». Η Λεωφόρος είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία μίας πόλης. Έτσι, και η «Λεωφόρος Εγχόρδων» είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία της μουσικής, με ιδιαίτερο και απλό συνάμα τρόπο.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολυαγαπημένα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας: Δικές τους ορχηστρικές συνθέσεις και τραγούδια όπως: ο «Άλφα» (με την ερμηνεία του Χρήστου Θηβαίου), «The Immortal», «Doctor», «Breathe», καθώς και νέες και παλιές αγαπημένες διασκευές τους σε έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής Iron Maiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη.
 
Με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, οικεία, μα και ολοκαίνουρια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στη μουσική τους Λεωφόρο, σε όλα ανεξαιρέτως τα «χωράφια» της μουσικής, χωρίς ταμπέλες και στεγανά, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί ως «ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων». Οι live εμφανίσεις τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι εκρηκτικές, χωρίς να χάνουν τη μαγεία και τον λυρισμό τους και ξεσηκώνουν μεγάλους και μικρούς, με την ατμόσφαιρα να γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή, όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.
 
Οργάνωση παραγωγής: Cricos
 
Ώρα: 21.30
Είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
DJ AKYLLA
Ένα special Christmas Eve DJ event με τον Akylla στα decks του Faust!
 
O Akylla, εδώ και τρεις δεκαετίες, μιξάρει, με συνέπεια, σύγχρονη, ηλεκτρονική, χορευτική μουσική, η οποία κινείται στο φάσμα της Afro, Deep, Spiritual και Soulful House.
Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου ο DJ, ο οποίος έχει ταυτιστεί με τη διαμόρφωση της εγχώριας underground club κουλτούρας, θα βρίσκεται στα decks του Faust για να μας χαρίσει μία μοναδική και άκρως χορευτική Παραμονή Χριστουγέννων.
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
SPACE PARADISE

Το Space Paradise, το οποίο στην κυριολεξία ταρακούνησε τη Rave σκηνή της πόλης, επιστρέφει ξανά στο Faust από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021. Το εξαιρετικό concept από τον Thodoris Triantafillou και την ομάδα του είναι ένα 8ωρο Rave πάρτυ, με επιλεκτικό και στυλιστικά υπέροχο κοινό, Djs με ιδιαίτερο γούστο και έξυπνες μουσικές για την κατάλληλη στιγμή και performers με δημιουργικότητα, φαντασία και ανεξάντλητη όρεξη για χορό και διασκέδαση.
First track drops at 22.00 - Last Track at 06.00!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΖΑΤΙ
Παρουσίαση δίσκου των Αζάτι

Μετά από έναν χρόνο καλλιτεχνικής συμπόρευσης, την Κυριακή 26/12 οι Αζάτι μας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου τους προσωπικού δίσκου «Χάρτινος κόσμος καίγεται». Ένας δίσκος που αφορμάται από τις μέρες του εγκλεισμού, αλλά δραπετεύει προς πιο απελευθερωμένες συνθήκες και ιδέες.
Λίγα λόγια για το συγκρότημα
Οι Αζάτι είναι ένα μουσικό σχήμα που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβρη 2020 στην Αθήνα. Η μουσική τους αποτελεί προϊόν ανάμειξης ανατολικότροπων και δυτικότροπων μοτίβων, με βάση το ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Ο στίχος με τη σειρά του αντλεί στοιχεία από την ελληνική λογοτεχνία και ποίηση, με έμφαση στις αλληγορικές περιγραφές ιδεών και κοινωνικών φαινομένων. Τον Φλεβάρη 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι τους, με τίτλο «Φραγκόσυκα», και τον Μάρτη το δεύτερο, με τίτλο «Χορός που γελά». Το φθινόπωρο 2021 κυκλοφόρησε και η πρώτη τους πλήρης δισκογραφική δουλειά. Η λέξη «αζάτι» συνδέεται με ελευθερία και συγκεκριμένα την απελευθέρωση από κάτι ή κάποιον. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν με την απελευθέρωση που συνοδεύει την αυθόρμητη έκφραση και η οποία, με τη σειρά της, αποτελεί το μόνο ειλικρινές όπλο του καλλιτέχνη.
Οι Αζάτι είναι οι:
Δανάη Γάτα - φωνή
Βασίλης Θεοδώρου - μπουζούκι, κιθάρα, φωνή
Μάνος Βουγιουκαλάκης - βιολί
Μάρω Παναγή - κρουστά
Μάνος Βλάχος - κοντραμπάσο
Κλέαρχος Θεοδώρου - ακουστική κιθάρα
 
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 4 ευρώ

 

ΤΡΙΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΒΑΝΕΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
Η Βανέσα Αδαμοπούλου με τους μουσικούς της, ανασυνθέτει γνώριμα τραγούδια σε ύφος προσωπικό. Ροκ μελωδίες, ελαφρολαϊκές αναφορές και πειραγμένες νότες, μπλέκονται σε μια μουσική βραδιά που τα έχει, σχεδόν, όλα.

Πλήκτρα: Γιάννης Δοναδίκης
Τσέλο: Σταύρος Παργιανός
Μουσική επιμέλεια: Βανέσα Αδαμοπούλου, Γιάννης Δοναδίκης
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
TENORMAN “the Origins Story”
Humorous Cabaret
Aπό ποιο πλανήτη ήρθε ο Τένορμαν;
Πώς ξεκίνησε, ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που άκουσε και ποιο το πρώτο που έγραψε;
Η πρώτη του ερωτική εμπειρία;
Ποια η σχέση του με τους υπόλοιπους σούπερ ήρωες;
 
Ένα κωμικό καμπαρέ, με περίεργες ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ και τα ταξίδια τους, σε ένα πλήρες show, με το ιδιαίτερο στυλ και όλα τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τον Τένορμαν ως έναν από τους καλύτερους περφόρμερ, ακροβατώντας από το γέλιο στη συγκίνηση. Ο Γιώργος Τζιουβάρας, μετά από δέκα χρόνια, 19 χώρες και 800 περίπου εμφανίσεις με τους Opera Chaotique, παρουσιάζει τη νέα του παράσταση. Αφηγείται με κωμική πρόζα, τραγουδάει και παίζει στο πιάνο τραγούδια των άλλων και δικά του (από Χατζιδάκι μέχρι Queen και Ne me quitτe pas - Να πάτε κει), αυτοσχεδιάζει σε πολλές γλώσσες, αλληλεπιδρά με το κοινό, σε μια μοναδική παράσταση, στα ίχνη των αγαπημένων του Victor Borge, Monty Pythons, Marx Brothers, Tom Waits, Kurt Weil, Jacques Brel. Ο Τένορμαν αποδεικνύει πως μπορείς να είσαι αστείος χωρίς να κοροϊδεύεις τους άλλους, πάρα μόνο τον εαυτό σου.
 
Συντελεστές:
 
Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Πιάνο, Αφήγηση
Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο
Σταύρος Παργινός: Τσέλο, Μαντολίνο
Ελένη Σωτηρίου: Μέτζο – Σοπράνο
+ Special Guests
Οργάνωση παραγωγής: Cricos
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
SOULED OUT

 

Οι Souled Out έρχονται στο Faust με γιορτινή διάθεση, για να μας ξεσηκώσουν σε ένα ξέφρενο πάρτυ γεμάτο Soul, Funk, Disco και R’n’B επιτυχίες του χθες και του σήμερα.
Το πενταμελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, μετά τα single τους «Let Me In Your Heart» και «Madness», παρουσιάζουν τραγούδια από το πρώτο τους επερχόμενο άλμπουμ και υπόσχονται να μη σε αφήσουν να κάτσεις στην καρέκλα σου!
READY TO PAAAARTEEEEY??
Λίγα λόγια για το συγκρότημα
Οι Souled Out δημιουργήθηκαν το 2013 με κοινή συνισταμένη την αγάπη τους για τη soul / R’n’B μουσική. Έκτοτε εξερεύνησαν κάθε στέκι και venue με τη μουσική τους, αλλά και κάθε πτυχή της soul στα jamming sessions της μπάντας. Κατά τη διάρκεια του αλλόκοτου έτους 2020 αποφάσισαν να αποτυπώσουν τις δημιουργικές συνθέσεις της μπάντας στον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος με τη συγκλονιστική φωνή της front woman τους Αλεξάνδρας Σιετή.
 
Φωνή: Αλεξάνδρα Σιετή
Πλήκτρα: Τάσος Κορκόβελος
Ηλ. κιθάρα: Πάρης Παπαδόπουλος
Ηλ. μπάσο : Τάσος Βενετικίδης
Τύμπανα: Κώστας Αναγνώστου
Management/Bookings: dsevents.gr
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 7€ (χωρίς ποτό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
NEW YEAR’S EVE DJ EVENT with GEO S
O ταλαντούχος DJ και παραγωγός Geo S, θα βρίσκεται στα decks του Faust την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για ένα ξεχωριστό DJ set με το δική του μοναδική μουσική σφραγίδα.
Ο Geo S αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους μουσικούς παραγωγούς και DJs και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της House μουσικής σκηνής διεθνώς. Έχει υπογράψει παραγωγές με επιτυχημένες δισκογραφικές εταιρείες όπως Eleatics, Fantastique sound, Zero10records, ενώ βρίσκεται συχνά στις λίστες με τα τοπ Melodic and Afro House track charts. Ο χαρακτηριστικός του ήχος είναι μια μίξη από όμορφη melodic house με αισθαντικά στοιχεία. Έχει υπάρξει Resident σε γνωστά στέκια όπως: BaRouge, Tankoo Coctail Bar, Momoa ex Dybbuk (Athens),  The Black Hole Athens (Athens). Supports tracks by: Solomun, Erick Morillo, Konstantin Sibold (Afterlife) Magdalena (diynamicmusic)
Connect now:

https://www.facebook.com/Souliotisgiorgos/
https://soundcloud.com/pq5yxxmywmmm
https://www.beatport.com/artist/geo-s/718024
https://www.instagram.com/geos.music/

Όλες οι εκδηλώσεις στη μουσική σκηνή του Faust είναι Covid Free. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ. Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095

Email: info@faust.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Νατάσα Θεοδωρίδου - «H ερωτική Νατάσα 2» | Νέο άλμπουμ

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε θέατρο.. "Απλή μετάβαση" | RADIO CITY | Από 10 έως και 19 Μαίου