SUB SESSIONS Vol.4 (Digital Compilation) OUT NOW | Press Release

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2021, η Upfilter Records επιστρέφει με την 4η έκδοση της επιτυχημένης συλλογής Sub Sessions Vol.4” για να μας χαρίσει δυναμικά beats, ηλεκτρονικούς ρυθμούς και συγκλονιστικές ατμόσφαιρες από μουσικούς παραγωγούς και Djs της Ελλάδας!

Αυτό που χαρακτηρίζει κάθε ξεχωριστή έκδοση του Sub Sessions” είναι η ποικιλομορφία στον ήχο της, που δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη ζώνη της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά αγκαλιάζει κάθε όμορφο, διαφορετικό, ποιοτικό και άξιο λόγου. 

Η κύρια ιδέα της παραμένει αναλλοίωτη, γιατί σκοπός της είναι να φέρει κοντά νέους ταλαντούχους μουσικούς παραγωγούς με καταξιωμένους δημιουργούς της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής και να δέσει αρμόνικα τον διαφορετικό ήχο που αντιπροσωπεύουν. 

Παράλληλα πάντα προσπαθούμε να ανανεώνουμε τον ήχο μας και στην ακρόαση του Sub Sessions Vol.4” η επιλογή των tracks από κάθε καλλιτέχνη γίνεται με βάση το επίπεδο σύνθεσης και παραγωγής που σίγουρα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους, αλλά και την μελωδικότητα τους.

Ακόμα μια δύσκολη χρονιά για την μουσική και την ανθρωπότητα φτάνει στο τέλος της, αλλά εμείς ελπίζουμε ότι μέσα από την συλλογή Sub Sessions Vol.4” μπορούμε να εκφράσουμε με ένα ιδιαίτερο τρόπο τα διαφορετικά συναισθήματα που προκαλεί ο ρυθμός της χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής και να σας κρατήσουμε συντροφιά τους γκρίζους μήνες του χειμώνα!

Για άλλη μια φορά, απολαύστε το νέο Sub Sessions Vol.4” χορέψτε με την καρδιά σας και σας υποσχόμαστε ότι η ενέργειά σας θα ανέβει στο ανώτερο επίπεδο!


Tracklist:
  1. Nosak - Aσtra

  2. Stratos S - Home

  3. Kiki Botonaki - In The Morning

  4. DJ The Mode - Let's Go Tonight

  5. TWIINS - Too Far Gone

  6. RossAlto - Umdanso

  7. Theodore Ali - Pavon (Original Mix)

  8. Themis Georgoudis - Growing

  9. Dj Leoni - Placid

  10. Mano Pa - Gravity

  11. 11. 8093 - Human Algorithm
Upfilter Records

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Νατάσα Θεοδωρίδου - «H ερωτική Νατάσα 2» | Νέο άλμπουμ

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε θέατρο.. "Απλή μετάβαση" | RADIO CITY | Από 10 έως και 19 Μαίου