Mesogeios New Live Dates: 23/12 Καβάλα | 24/12 Δράμα

   Mesogeios New Live Dates

Πέμπτη 23/12 Sante Café Bar (Καβάλα)
Παρασκευή 24/12 @ Ονειρούπολη (Δράμα)

Οι Mesogeios συνεχίζουν τις γιορτινές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου ταξιδεύουν στην Καβάλα και στο Sante Café Bar (Ερυθρού Σταυρού 28), ενώ την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων, θα βρίσκονται στην Δράμα στη κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης, με διάθεση να μεταδώσουν την αύρα των ήχων της μεσογείου, με εορταστική διάθεση και ethnic jazz αισθητική!

Παράλληλα οι ακροατές τους θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι “Samba Χορεύει, που από την πρώτη ακρόαση, «έκλεψε» την καρδία και την αγάπη ακροατών και ραδιοφώνων! Οι Mesogeios επί σκηνής υποστηρίζουν ένα διεθνές, πολύγλωσσο ρεπερτόριο (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά και αραβικά τραγούδια) με έντονο το στοιχείο της Jazz και του αυτοσχεδιασμού, σε ρυθμούς Latin, Bossa, Swing, Samba. Στο μουσικό τους “ζωντανό καμβά” υπάρχουν πολλές original διασκευές της ελληνικής ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής σε χαρακτήρα Jazz & Swing, αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Όλο το παραπάνω εκρηκτικό μουσικό μπλέντερ είναι υπεύθυνο για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή βραδιά! 

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, στο Sante Café Bar στην Καβάλα και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στην Ονειρούπολη Δράμας, οι Mesogeios θα χορέψουν Samba την καρδία μας, χαρίζοντας μας γιορτινές Χριστουγεννιάτικές μελωδίες και πολλά χαμόγελα!


Mesogeios - Samba Χορεύει (Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records
Μουσική - Στίχοι: Άσπα Μαυρίδου | Ενορχήστρωση: Χρήστος Δίγκας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Νατάσα Θεοδωρίδου - «H ερωτική Νατάσα 2» | Νέο άλμπουμ

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε θέατρο.. "Απλή μετάβαση" | RADIO CITY | Από 10 έως και 19 Μαίου