Οι Bon Entendeur κυκλοφορούν το τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο "Rivages"

ΟΙ BON ENTENDEUR ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘RIVAGES’
 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ


Οι Bon Entendeur κυκλοφορούν το τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο ΄Rivages’ μέσω της Panik Records/Sony Music και με την υποστήριξη του Pepper 96.6 – Ακούστε ΕΔΩ .

Οι Bon Entendeur γνωστοί για την εξαιρετική τους ικανότητα να επεξεργάζονται τραγούδια και να συνδυάζουν φωνές, έκαναν διαθέσιμο επιτέλους την καινούργια τους δουλειά που μας ταξιδεύει στις ακτές της Μεσογείου. Θέτοντας σε υπηρεσία το διάσημο electro άγγιγμά τους με τα καλοκαιρινά vibes της Dolce vita, ο Pierre και ο Arnaud εναλλάσσονται μεταξύ των remixes κλασικών και των πρωτότυπων τραγουδιών.

Ξεκινώντας την εμπειρία της Dolce Vita με tracks όπως τα 'Rome' και 'Fio Maravilha' και κάνοντας μια σύντομη παράκαμψη στη Βόρεια Αφρική με το 'Disco en Egypte', οι Bon Entendeur απεικονίζουν τον μεσογειακό τρόπο ζωής σε όλο το άλμπουμ. Αυτό περιλαμβάνει singles όπως το 'Le Bonbon' με ισπανικά φωνητικά και εμβαθύνει περισσότερο το ιταλικό τραγουδιστικό τοπίο με hits όπως το 'Basta Cazzate', συνοδευόμενο από ένα μουσικό βίντεο που παρουσιάζει τις όμορφες ακτές της Σικελίας (θα ακολουθήσει λίγο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ).

Το δίδυμο φημίζεται επίσης για το ταλέντο του στην ανακάλυψη τόσο νέων όσο και παλαιών μελωδιών. Από το προηγούμενο καλοκαίρι έχουν φτιάξει τη δική τους playlist που παρουσιάζει τις επιρροές τους για το άλμπουμ και αναδεικνύει τον μεσογειακό τρόπο ζωής από όλες του τις πλευρές.

Με ένα αυξανόμενο διεθνές κοινό, το ντουέτο συνεχίζει να μοιράζεται τη μουσική του σε όλο τον κόσμο. Έχουν προγραμματίσει sold-out συναυλίες στο Olympia (Παρίσι), στο Paradiso (Άμστερνταμ) και στο Koko (Λονδίνο) και θα περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι για να ακούσει όλος ο κόσμος τον εξαιρετικό νέο τους δίσκο.

Bon Entendeur on tour

04.04 and 05.04 – Olympia, Paris (Sold-out)
08.04 – Paradiso, Amsterdam NL (Sold-out)
09.04 – Koko, London UK (Sold-out)
26.04 - printemps de Bourges FR
18.05 - Versailles electro FR
08.06 - Festival ID-ILE Avignon
14.06 - Madame Loyal Bordeaux FR
04.07 - Eurockeenes Belfort FR
14.07 - Vieilles Charrues Carhaix FR
20.07 - World Ambert festival FR
01.08 - Festival Open Air, Suisse CH
03.08 - Le chien à plumes, Villegusien le lac FR
11.08 - Festival Cigale, Québec CA
16.08 - Martine Club, L’épine FR
17.08 - Plages Electro, Cannes FR
24.08 - Le Touquet Festival FR
07.09 - Les Francos de la Réunion


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!