Ο Kadebostany αναμειγνύει την pop μουσική μαζί με την reggae στο "Easy”

 ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘EASY’ ΤΟΥ KADEBOSTANY ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Bring back the sun! Το motto του Guillaume de Kadebostany για να ανακοινώσει την νέα εποχή του project με το νέο single “Easy” που κυκλοφορεί μέσω της Panik Records.

Ο Kadebostany αναμειγνύει την pop μουσική μαζί με την reggae στο "Easy” και καθηλώνει τους ακροατές με το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πατέρας του τραγουδιστή του ζήταγε πολύ καιρό να γράψει ένα reggae τραγούδι, ως αποτέλεσμα σύνθεσε το “Easy”. Πέρα από το χαρούμενο και ηλιόλουστο μουσικό φάσμα του καλλιτέχνη, έχουμε και την μαγευτική φωνή της Καναδέζας τραγουδίστριας Gabriella.

Μετά την επιτυχία του 2023 με το άλμπουμ "Play This at My Funerals” και μία sold-out περιοδεία στην Ευρώπη, όπου βρέθηκε και στην Ελλάδα, το "Easy"σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής για τον Kadebostany ενώ έχει σχέδια για πολλαπλά singles που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες και μια πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία στο πρόσφατο μέλλον.

Το "Easy" είναι ένας καλοκαιρινός ύμνος έτοιμος να πλημμυρίσει τη ζωή σας με ζεστασιά!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος