O Future και ο Metro Boomin κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ “We Don't Trust You”

 ΟΙ FUTURE & METRO BOOMIN ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ  ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ 'WE DON'T TRUST YOU'

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

O Future και ο Metro Boomin αποκαλύπτουν το επίσημο artwork για το πολυαναμενόμενο επερχόμενο full-length collab project “We Don't Trust You”.


Το εξώφυλλο φωτογραφήθηκε από τον Matt Adam και απεικονίζει τους Metro και Future ντυμένους για την περίσταση με Lanvin για τον Future και Celine για τον Metro Boomin καθώς ετοιμάζονται να προσγειώσουν συντρίβοντας το πρώτο από τα δύο νέα άλμπουμ. Το 'We Don't Trust You' θα κυκλοφορήσει μέσω της Panik Records/Sony Music.

Αφού έσκισαν στη σκηνή το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Rolling Loud της Καλιφόρνιας με ένα σετ από επιτυχίες από την καριέρα τους, το “We Don't Trust You” έρχεται ως μια γιορτή για την ιστορική συνεργασία των δύο θρύλων της ραπ. Θα έχουν επίσης ένα after party με το δεύτερο κοινό LP που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 12 Απριλίου.

Οι fans σε όλο τον κόσμο αναμένουν δύο LP με το κινηματογραφικό μουσικό φάσμα του Metro και την ακαταμάχητη μουσικότητα του Future. Αυτά τα πρότζεκτ αποτελούν το αποκορύφωμα της πιο δυνατής συνεργασίας της ραπ. Ο Hendrix και ο Metro συναντήθηκαν όταν ο ίδιος ο Metro ήταν μόλις 17 ετών και απο τότε μαζί έχουν αφήσει μεγάλο αποτύπωμα στους δρόμους και στη συνείδηση της ποπ κουλτούρας με συναρπαστικά θεματικά τραγούδια για hustler.

O Future είναι το πρόσωπο της χιπ-χοπ στην Ατλάντα από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 καθώς συνεργάστηκε με είδωλα όπως η Beyoncé και η Rihanna στην πορεία του να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια streams και να επιβεβαιώσει την ιδιότητά του ως legend της ραπ σκηνής. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του ‘I Never Liked You’ του 2022 πιστοποιήθηκε πλατινένιο. Στο στούντιο του έχει κάνει παραγωγές για όλους, από τον 21 Savage μέχρι τους Weeknd και Post Malone κερδίζοντας τη φήμη που μπορεί και αλλάζει μορφές και έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στο στυλ του εκάστοτε καλλιτέχνη με τον οποίο συνεργάζεται. Ξεχωριστά, οι δύο τους έχουν κάνει απίστευτη δουλειά για τον εαυτό τους και μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Αλλά δεν υπάρχει ισχυρότερος δημιουργικός δεσμός από αυτόν που έχουν μεταξύ τους.

Οι τελευταίες συνεργασίες του Future και του Metro Boomin αποτελούν συνέχεια μιας μουσικής κληρονομιάς που χρονολογείται από το "Karate Chop", ένα ηλεκτρικό single του 2013 που γέννησε το πιο δυναμικό hip-hop δίδυμο της δεκαετίας του 2010. Θα ενδυναμώσουν τη σύνδεσή τους με τραγούδια όπως το "Jumpman" του 2015 (με τον Drake) και το "Mask Off" του 2017, hits που μαζί έχουν πιστοποιηθεί 14 φορές πλατινένια από την RIAA. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, ο Metro μετέτρεψε ακόμη και μια μπάρα του Future σε μια αλάνθαστη ετικέτα παραγωγού: "If Young Metro don't trust you I'm gon' shoot you".

Το δίδυμο εδραίωσε τη μέχρι τώρα κληρονομιά του και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο της rap συμμαχίας με τον τίτλο ‘We Don't Trust You’. Θα έχει και συνέχεια σε λίγες εβδομάδες εφόσον ο Future και ο Metro ανακοίνωσαν για δεύτερη συνεργασία φωτιά.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Λαμπερή πρεμιέρα για το έργο «Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Παλλάς

A Tribute to David Cassidy | H Eλισσάβετ Καρατζόλη αποτίνει φόρο τιμής στο φαινόμενο των 70’s

"Μεγαλώνω" - Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσιάζει το νέο του βίντεο κλιπ!

Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!

''Όλος ο κόσμος είναι λάθος'' από τον Παντελή Κυραμαργιό και τους No Pasaran