Alma - My Mama Told Me

Η νέα και ταλαντούχα star από την Βουλγαρία, Alma, γνωστή για τον ρομαντικό, pop μελαγχολικό ήχο της, κυκλοφορεί το 5ο της single “My Mama Told Me” – ένα ανατρεπτικό νέο project που έγραψε με έναν από τους κορυφαίους Βούλγαρους παραγωγούς και hip-hop καλλιτέχνες, τον Pavell.


Πρόκειται για ένα dance track που μιλάει για τα ατίθασα νιάτα και τα “λάθη” που κάνουν οι νέοι άνθρωποι καθώς ψάχνουν την ταυτότητα τους. Το “My Mama Told Me” συνοδεύεται από ένα επίσημο music video, γυρισμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο, όπου η Alma βρίσκει τον εαυτό της να ξυπνάει σε μία ονειρική πραγματικότητα, στην οποία η ίδια και οι χορευτικές σκιές της δίνουν έκφραση στις πιο βαθιές της σκέψεις γύρω από το να είσαι καλός, τις συμβουλές των γονιών της και του να είσαι ατίθασος. 

Το “My Mama Told Me” έρχεται αμέσως μετά την προηγούμενη κυκλοφορία της καλλιτέχνιδας με τίτλο “Be Alright”, μία μπαλάντα για την αγάπη και την ελπίδα. Το track έμεινε 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του επίσημου Ραδιοφωνικού Airplay Chart της Βουλγαρίας και προστέθηκε στις playlists ραδιοφωνικών σταθμών σε 40 χώρες, όπως η Πολωνία, η Ρωσία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ρουμανία, η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ουκρανία. 


Η Alma έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές και το μυαλό του κόσμου από το debut single “Perfect”. To track σημείωσε ραδιοφωνική επιτυχία στην Πολωνία, στην Ρωσία και στην Ελλάδα καθώς έγινε και το τραγούδι που παίχτηκε περισσότερες φορές στο ραδιόφωνο στην Βουλγαρία το 2019. Επίσης οι υπόλοιπες κυκλοφορίες της “Don’t Know”, “Out Of Control” και “Be Alright”  μεταδόθηκε σε διάφορα διεθνή MTV channels, συμπεριλαμβανομένου του MTV Live HD και του VH1. 

 
Τα επιτεύγματα της Alma μέχρι στιγμής συμπεριλαμβάνουν ένα Νο1 στο Shazam Top 200 της Βουλγαρίας, την 8η θέση για 2 εβδομάδες στο airplay chart της Πολωνίας, την 23η θέση στο Shazam Top 100 της Ρωσίας καθώς προσθήκες στην λίστα του Spotify New Music Friday της Σουηδίας, της Πολωνίας, της Δανίας και της Ισλανδίας αλλά και υποστήριξη από το Weekend Hangouts της πλατφόρμας. 
 
Πριν λίγους μήνες, η νεαρή τραγουδίστρια παρέλαβε το βραβείο “Debut of the Year” στα Annual Music Awards 2020 της Βουλγαρίας και ήταν υποψήφια στην κατηγορία “Best Female Artist”. Πρόσφατα απέσπασε μία υποψηφιότητα στα Βουλγαρικά βραβεία “Woman of the Year” την κατηγορία της μουσικής. 

Βρείτε το εδώ

Κυκλοφορεί από την Panik Records

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ιορδάνης Παύλου - "Η μοναξιά μου" | Νέο τραγούδι

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - «Πανσέληνος» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Μεσημέρης - Μαΐστρος | Νέο τραγούδι & music video

Κατερίνα Στανίση: «Να με συγχωρείς» & «Έκανα πως κοιμάμαι» | Δύο νέα τραγούδια & music videos

Χρήστος Μενιδιάτης x Γιώργος Τσαλίκης - «Βάλε να τα πιούμε» | Νέο τραγούδι & music video