ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ DARDUST “STURM I – FEAR” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ iPHONE12 PRO

To “Sturn I – Fear” χρησιμοποιήθηκε από την εταιρία γίγαντα Apple Inc. στην φετινή της παρουσίαση των καινούριων προϊόντων της.  

Το “Hi, Speed”, ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα του 2020 και μεταδόθηκε live από το Steve Jobs Theater στο Cupertino της California. 
Η εισαγωγή του Tim Cook, CEO της Apple, σήμανε και την αρχή της μουσικής του Dardust που συνόδεψε την παρουσίαση του iPhone 12 Pro. 
 
Ο Dardust μόλις εντάχθηκε σε μία σημαντική επίλεκτη λίστα καλλιτεχνών που έχει διαλέξει η Apple τα τελευταία 20 χρόνια συμπεριλαμβανομένων των Feist, Ludovico Einaudi και Billie Eilish. 
 
Ξεκινώντας από την ιστορική αναγεννησιακή πόλη Ascoli Piceno, το ταξίδι του Dardust τον έφερε μέχρι το Cupertino, την πρωτεύουσα την σύγχρονης αναγέννησης. 
 
“Αυτό που μου έδωσε την περισσότερη ευχαρίστηση”, είπε ο Dardust, “είναι ότι διάλεξαν το πιο τολμηρό track του album μου. Αυτό που υποδεικνύει την μεγαλύτερη διαχώριση με το νεοκλασικό είδος και λόγο των νέων ισορροπιών που πρέπει να βρεις το κάνει και το πιο δύσκολο να καταλάβεις στον δίσκο. Οπότε είμαι διπλά χαρούμενος γιατί το όραμα μου να “υπερβάλω” με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κατανοήθηκε και μοιράστηκε από ένα γίγαντα όπως η Apple”. 
 
To “Sturm I – Fear” βρίσκεται στον δίσκο του Dardust, “S.A.D. STORM AND DRUGS” που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020. Βρείτε το εδώ
 
Το “Sturm I – Fear” διηγείται την ιστορία μίας εσωτερικής καταιγίδας και τον φόβο του να το αντιμετωπίσεις.  Ηλεκτρονικά, ο Dardust προχώρησε ένα βήμα παραπάνω χρησιμοποιώντας synth και reverb effects που έχουν κεντρικό ρόλο μαζί με τα piano arpeggios. 
 
O Dardust είναι ένας από τους Ιταλόυς πιανίστες με τους περισσότερους ακολούθους (35Μ). Γνωστός στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό για τον μοναδικό, αλάνθαστο ήχο του αλλά και για την μουσική που συνθέτει για πολλά διεθνή events όπως το Superbowl και το NBA All Star Game.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ιορδάνης Παύλου - "Η μοναξιά μου" | Νέο τραγούδι

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - «Πανσέληνος» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Μεσημέρης - Μαΐστρος | Νέο τραγούδι & music video

Κατερίνα Στανίση: «Να με συγχωρείς» & «Έκανα πως κοιμάμαι» | Δύο νέα τραγούδια & music videos

Πάμε θέατρο.. «Αλαντίν The Show» στο Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» | Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Λουδάρος