Μεγάλη επιτυχία το νέο τραγούδι του Νικηφόρου, «Έτσι και σ' έβλεπα»

Σε μόνο μία εβδομάδα κυκλοφορίας στο YouTube, το νέο video clip «Έτσι Και Σ' Έβλεπα», του ταλαντούχου τραγουδιστή και συνθέτη Νικηφόρου, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις επιλογής των ακροατών και έχει καταλάβει τη 12η θέση του επίσημου chart στο YouTube! Παράλληλα μετράει ήδη πάνω από 95.000 streams στο Spotify!

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ερωτικούς ερμηνευτές αλλά και συνθέτες της νέας γενιάς, μας χάρισε ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο «Έτσι Και Σ' Έβλεπα» που το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Μια δυναμική μπαλάντα που περιγράφει τον πόνο και την κραυγή του χωρισμού…

Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχία του στο YouTube, μιας και βρίσκεται ακόμη και σήμερα στην Νο12 θέση των τάσεων και ήδη μετράει πάνω από 95.000 streams στο SpotifyΟ Ρυθμός 94.9 και ο Λάμψη 92,3 στην Αθήνα, το Κοσμοράδιο 95,1 στη Θεσσαλονίκη και ραδιόφωνα της επαρχίας είναι μόνο μερικοί από τους σταθμούς που το έχουν ήδη εντάξει στο ραδιοφωνικό airplay τους!

Το «Έτσι Και Σ' Έβλεπα» σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, περιλαμβάνεται στο τελευταίο ολοκληρωμένο album του καλλιτέχνη με τίτλο «Είναι που νιώθω» που κυκλοφορεί από την Heaven Music!

 

«Έτσι και σ’ έβλεπα στο δρόμο δίχως σκέψη

Θα σε συνέτριβα να ξέρεις λέξη λέξη

Θα γίνει ο πόνος μου κραυγή

Θα μάθουν όλοι μα κι εσύ»

 

 

Δείτε το Music Video στο YouTube ΕΔΩ


Ακούστε το τραγούδι στο Spotify ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Λαμπερή πρεμιέρα για το έργο «Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Παλλάς