Στέλιος Κερασίδης «Γιάννη μου το μαντήλι σου»

 Η διασκευή έκπληξη του 8χρονου πιανίστα και συνθέτη, στο γνωστό παραδοσιακό Ηπειρώτικο τραγούδι «Γιάννη μου το μαντήλι σου».

Ο Στέλιος Κερασίδης ξαναχτυπά!

Μετά την επιτυχία του «Ιsolation Waltz» που κυκλοφόρησε κατά την περίοδο της καραντίνας και που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση, μπαίνοντας παράλληλα στη μεγαλύτερη λίστα κλασικής μουσικής του SpotifyClassical New Releasesο Στέλιος Κερασίδης ο 8χρονος Έλληνας πιανίστας και συνθέτης που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και σαν ο Έλληνας Μότσαρτ έρχεται να μας καταπλήξει και πάλι με μια διασκευή στο παραδοσιακό Ηπειρώτικο τραγούδι «Γιάννη μου το μαντήλι σου».

Δυο κόσμοι φαινομενικά τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, όπως αυτός της κλασικής και εκείνος της παραδοσιακής μουσικής, συναντιούνται αρμονικά σε αυτήν την ιδιαίτερη μουσική συνομιλία, αποδεικνύοντας ότι στη τέχνη δεν χωράνε στερεότυπα. 

Πέρα από την ονειρική εκτέλεση του Στέλιου στο πιάνο, στο τραγούδι συμμετέχει και η 16χρόνη Ιωάννα Χαράλαμπους από την Ήπειρο η οποία μας ταξιδεύει με την ερμηνεία της στο κλαρίνο!

 Βρείτε και ακούστε το «Γιάννη μου το μαντήλι σου», εδώ: https://stelioskerasidis.lnk.to/GianniMouToMantiliSouPR

Βρείτε τον Stelios Kerasidis, εδώ: 

https://www.facebook.com/stelioscherry

https://www.instagram.com/stelioskerasidis/

https://www.youtube.com/channel/UC1Epw1Iwor9X5xOxrqJGMQA/featured

Φωτογραφία Petros Papapetropoulos

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς σε μία συναρπαστική συναυλία στην Αθήνα! 1 Σεπτεμβρίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Κωνσταντίνος Αργυρός: μεγάλη συναυλία στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το “The Beatles Anthology” επιστρέφει!

Kadebostany - «Elephant in the Room»

Κώστας Μυλώσης - Με το ίδιο μακό | Music video