Ο Easy 97.2 στηρίζει την Mariah Carey και τη νέα διπλή συλλογή “The Rarities”

Η παγκόσμια superstar και pop diva Mariah Carey συνεχίζει τους εορτασμούς για την 30η επέτειο της καριέρας της με την κυκλοφορία του “The Rarities”, μία διπλή συλλογή με ακυκλοφόρητο υλικό, όπως επίσης και την live συναυλία της από το Tokyo Dome το 1996. Ο Easy 97.2, στηρίζει την Mariah Carey, μία από τις πιο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, από την πρώτη στιγμή της έναρξης του σταθμού. Κάποιες από τις κορυφαίες επιτυχίες που ακούγονται καθημερινά -και θα βρείτε και στο album- είναι το «Hero» και το «Without you»


Tο “The Rarities”, είναι μία ολοκαίνουρια συλλογή με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις της Mariah Carey από το 1990 μέχρι το 2020, διαλεγμένες από την ίδια. Το album επίσης περιλαμβάνει ένα δεύτερο CD με ακυκλοφόρητο υλικό από την εμφάνιση της στο Tokyo Dome, την πρώτη συναυλία της Carey στην Ιαπωνία το 1996 κατά την περιοδεία της «Daydream World Tour».

Έχοντας πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα, ο δίσκος “All I Want For Christmas Is You” της Mariah Carey, είναι ο Χριστουγεννιάτικος δίσκος με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών… αλλά και το τραγούδι που έχει παίξει τις περισσότερες φορές στον σταθμό των Χριστουγέννων της Ελλάδας, στον Easy 97.2! Στις 30 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το “Merry Christmas”, το δεύτερο mix της καλλιτέχνιδας με αγαπημένα classics αλλά και το super smash hit “All I Want For Christmas Is You”.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και τα δισκοπωλεία από την Panik Records & την Sony Music, με την υποστήριξη του Easy 97.2.

🎵 Easy 97.2, πάντα με την καλύτερη μουσική, από τον σταθμό που σε χαλαρώνει🎵

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ιορδάνης Παύλου - "Η μοναξιά μου" | Νέο τραγούδι

Χρήστος Μενιδιάτης x Γιώργος Τσαλίκης - «Βάλε να τα πιούμε» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Μεσημέρης - Μαΐστρος | Νέο τραγούδι & music video

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - «Πανσέληνος» | Νέο τραγούδι & music video

Γιώργος Κουτουλάκης - Ανοίγει η πόρτα | Νέο τραγούδι