Γιώργος Σαμπάνης - «Τίποτα»

 «Τίποτα»

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης

Στίχοι: Ελένη Φωτάκη

 

 

Η νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Σαμπάνη μόλις κυκλοφόρησε!


Ο Γιώργος Σαμπάνης των συγκλονιστικών επιτυχιών «Άγρια Θάλασσα» και «Αυτό Που Αγαπάς» (με τον Πάνο Κατσιμίχα), έρχεται με το νέο dance hit «Τίποτα» να μας βγάλει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς του lockdown, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Σε μουσική, όπως  πάντα, του Γιώργου Σαμπάνη, στίχους της σπουδαίας Ελένης Φωτάκη και παραγωγή του Soumka, το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά -σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή. 

Τίποτα δεν θα σας φαίνεται ασήμαντο μετά το «Τίποτα», το νεό single του Γιώργου Σαμπάνη που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Πάμε θέατρο.. Η «Μπουμπού» του Δημήτρη Μητσοτάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, με τη Δήμητρα Κολλά, επιστρέφει για 2η χρονιά στο θέατρο Εν Αθήναις / Από 27 Σεπτεμβρίου

Δημήτρης Φάκος - «Σώσε με»: Οι βόλτες στο αυτοκίνητο αποκτούν πραγματικό νόημα

«ΑξΙΟΣ ΕΣΤΙ» | Συναυλία - Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Καλλιμάρμαρο στις 17 Σεπτεμβρίου

Άρωμα Ιονίων νήσων στο Ηρώδειο | 20 Σεπτεμβρίου

ΦΑΟΣ - «Τα βεγγαλικά σου μάτια»