Mike - «Ζήσε άλλη μια μέρα» | Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο Mike επανέρχεται με ένα τραγούδι - μήνυμα δύναμης! Μέσα από τη δική του προσωπική εμπειρία, μας λέει «Ζήσε Άλλη Μια Μέρα» και παρουσιάζει το νέο του single που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Με το «Ζήσε Άλλη Μια Μέρα» ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τα προσωπικά hits και τις μεγάλες συνεργασίες κάνει μία κατάθεση ψυχής, καθώς αναφέρεται στην αναμέτρησή του με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής και παράλληλα στέλνει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας σε όλους.

Το γεμάτο δυναμισμό και θετικά vibes τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα συγκλονιστικό music video, που ξεκινά με τη διάγνωση της ασθένειας και καταλήγει στην αντιμετώπισή της. Ο Mike πρωταγωνιστεί και, με το προσωπικό του παράδειγμα, μας δείχνει πως στη ζωή πρέπει να είμαστε μαχητές και δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω ακόμα κι όταν μια δυσκολία φαίνεται σοβαρή και αξεπέραστη

Τη μουσική του «Ζήσε Άλλη Μια Μέρα» υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους ο Αντώνης Παππάς και ο Mike. Τη σκηνοθεσία του video έκαναν τα Pandora Studios.
Τα παπούτσια και το training outfit του Mike είναι Reebok.
 
Βρείτε το «Ζήσε Άλλη Μια Μέρα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/ziseallimiamera

Δείτε το music video:  
powered by Milko

Κυκλοφορεί από την
 Panik Records

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

«Από τον Πειραιά στη Νέα Ορλεάνη» με Χρήστο Παπαδόπουλο και Γιάννη Σαββιδάκη!

Μαρία Θεοδότου - «Μισός αιώνας σιωπές» | Κύπρος 1974 - 2024

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Χρήστος Χολίδης - «Ασυγκράτητες στιγμές» | Νέο τραγούδι

"1550 & Δημήτρης Κοργιαλάς στο ίδιο το βαγόνι"