SOUNDIS - ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ UNPLUGGED PODCAST by VICE GREECE | Περιγραφή

Unplugged - Podcast by VICE Greece: To «Θαύμα» του Ισραήλ


Στο 13ο επεισόδιο της σειράς  η ομάδα  PODCAST του ελληνικού VICE Κώστας Κουκουμάκας & Ελίζα Μπενβενίστε εξετάζουν πώς το Ισραήλ κατάφερε να εμβολιάσει το 60% του πληθυσμού του.

 Το Ισραήλ έχει επιστρέψει στην κανονικότητα που προσδοκούν όλες οι χώρες, μετά τη μεγάλη κρίση του κορονοϊού. Το πλήρως οργανωμένο πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας λειτούργησε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Έτσι, σήμερα, με σχεδόν το 60% του ενήλικου πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί με μία δόση και το 50% με τις δύο, καταστήματα, εστίαση, μπαρ, είναι ανοιχτά. 

Όλος ο κόσμος είναι πάλι έξω στους δρόμους, χωρίς περιορισμούς στην κυκλοφορία και με τη μάσκα στους εξωτερικούς χώρους να χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο από τους πολίτες.

Ακούστε το επεισόδιο δωρεάν στο Soundis  & στο Spotify  

Soundis. Radio, music podcast and more.

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play


Για το SOUNDIS


To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. 


Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

«Από τον Πειραιά στη Νέα Ορλεάνη» με Χρήστο Παπαδόπουλο και Γιάννη Σαββιδάκη!

Μαρία Θεοδότου - «Μισός αιώνας σιωπές» | Κύπρος 1974 - 2024

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Χρήστος Χολίδης - «Ασυγκράτητες στιγμές» | Νέο τραγούδι