SOUNDIS - ΝΕΟ επεισόδιο PODCAST "Ο αγώνας μετά τη λήξη" με την Χριστίνα Βραχάλη και καλεσμένο τον Γιάννη Σεβδικαλή

Ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής, είναι ο καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη στο 6ο επεισόδιο του PODCAST «Ο αγώνας μετά τη λήξη».

Η αθλητικογράφος και podcaster Χριστίνα Βραχάλη, παρέα με τον Παραολυμπιονίκη και ηθοποιό Γιάννη Σεβδικαλή, συνομιλούν για το πως μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

 

Ο καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη σε αυτό το επεισόδιο,  Γιάννης Σεβδικαλής συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και τώρα «ξεδιπλώνει» το ταλέντο του στην υποκριτική, παίζοντας και στην Επίδαυρο. Εξομολογείται πως ο διπλός ακρωτηριασμός δεν τον απογοήτευσε, ούτε τον καθήλωσε σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Αντίθετα είναι ευγνώμων που έχει κερδίσει το στοίχημα της ζωής και έχει βρει την δύναμη να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.

  

«Ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους, το πιο ζεστό χαμόγελο του πλανήτη και μια από τις πιο δυνατές ψυχές που έχω ποτέ γνωρίσει. Όλα σε εκείνον είναι στον «υπερθετικό» βαθμό. Πριν από 9 χρόνια έχασε τα πόδια του, αλλά ταυτόχρονα άρχισε να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Ένας πανέμορφος άντρας με την πιο ζεστή αγκαλιά και με ένα μυαλό που το χρησιμοποιεί για να μετατρέπει τη δυσκολία σε ευλογία…» περιγράφει η Χριστίνα Βραχάλη τον καλεσμένο της, Γιάννη Σεβδικαλή.


Άκουσε το επεισόδιο δωρεάν στο 
Soundis & στο Spotify.

SOUNDIS, radio, music, podcast and more


Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play


Για το SOUNDIS


To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. 


Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!

''Όλος ο κόσμος είναι λάθος'' από τον Παντελή Κυραμαργιό και τους No Pasaran

"Μεγαλώνω" - Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσιάζει το νέο του βίντεο κλιπ!

Λαμπερή πρεμιέρα για το έργο «Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Παλλάς

Μιχάλης Χατζηγιάννης - «Από το 1 ως το 100» | Νέο τραγούδι & music video