ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Podcast στο SOUNDIS: Στον κόσμο της Μαρίας, με τη Μαρία Γεωργάκαινα

 Η ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9Μαρία Γεωργάκαινα και το SOUNDIS παρουσιάζουν μία νέα σειρά podcast βγαλμένη μέσα από το… κεφάλι της Μαρίας!

Ο “κόσμος” της Μαρίας Γεωργάκαινα είναι γεμάτος δημιουργικό προβληματισμό και τροφή για σκέψη. Αναρωτιόμαστε για να σκεφτούμε. Δεν τα ξέρουμε όλα, συζητάμε και πάμε ένα βήμα παρακάτω. Στο νέο της podcast, κουβεντιάζει με ανθρώπους που την εμπνέουν για θέματα όπως οι ανθρώπινες σχέσεις, τα βιβλία, η ψυχολογία, η διατροφή, η φιλία, η μητρότητα, ο έρωτας, τα ταξίδια, το θέατρο, η μουσική, ο βιγκανισμός και η γυμναστική.

Στην 1η της συζήτηση, η Μαρία μιλάει με τον Χρήστο Παπανίκα από το Men of Style, το online portal που αναλύει το φλερτ και την επικοινωνία με τις γυναίκες. Είναι είδος υπό εξαφάνιση ο άνδρας που δεν διστάζει να προσεγγίσει μια γυναίκα;

Ακούστε αυτό το επεισόδιο δωρεάν στο Soundis  & στο Spotify  

Στην 2η συζήτηση, η Μαρία συνομιλεί με την life και business coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου για το αν πρέπει να πατάμε «pause» στα Όνειρα και τις φιλοδοξίες μας στα χρόνια του Κορωνοϊού. Τι υπενθυμίσεις πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας και πόσο η έλλειψη αυτοπεποίθησης επηρεάζει την ζωή μας;

Ακούστε αυτό το επεισόδιο δωρεάν στο Soundis  & στο Spotify  

SOUNDIS, radio, music, podcast and more

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play

Για το SOUNDIS


To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. 


Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στη σκηνή του FAUST την Παρασκευή 10 Μαΐου

Κυριάκος Γεωργίου - Medley