Αντώνης Βάμβουκας - "Κοντούλα βλάχα

Ο γνωστός συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής από την Κρήτη, Αντώνης Βάμβουκας διασκευάζει με ξεχωριστό πνεύμα το δημοτικό τραγούδι απο τη Θεσσαλία "Κοντούλα βλάχα". Μια παραγωγή που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ελληνική παραδοσιακή μουσική με το ρυθμό και τα στοιχεία της ροκ και της funky, απο το νέο άλμπουμ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΡΟΚ".


Το άλμπουμ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΡΟΚ" κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Μια συλλογή με παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που μέσα από τη 'ροκ ματιά' και την έμπνευση του καλλιτέχνη αποκτούν μια νέα μορφή και μια ξεχωριστή ζωντάνια!


Ακούστε το εδώ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Πάμε θέατρο.. Η "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά στο Θέατρο Αργώ από τις 3 Νοεμβρίου / 2ος χρόνος επιτυχίας

Γιώργος Καριπίδης - "Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ζωντανά τον χειμώνα"

Κωνσταντίνος Αργυρός: no1 σε Spotify & ραδιόφωνα ταυτόχρονα

Οι νέες κυκλοφορίες της Meditelectro

Scorpions - Coming Home Live | Νέο live album