Dirty Harry - “Tiffany Blu” | Νέο τραγούδι & music video

Dirty Harry - “Tiffany Blu”

O ανατρεπτικός rapper από την Κύπρο «χιτάρει» για ακόμη μια φορά!
Έχοντας ήδη ένα ολοκληρωμένο EP release, 4 non-album singles και μια international συνεργασία με τους A!MS, FY, ZieZie & Cool & Dre, ο Dirty Harry δεν σταματάει να μας εκπλήσσει για το 2023!

Αυτή τη φορά ο hitmaker Dirty Harry μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single του “Tiffany Blu” που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε μουσική και στίχους του ίδιου και του γνωστού παραγωγού Echo.


Το “Tiffany Blu” με ανεβαστικά beats και γρήγορα flows ήδη ξεχωρίζει στις streaming πλατφόρμες, αφού συμπεριλαμβάνεται στις μεγαλύτερες editorial λίστες του Spotify από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, ενώ βρίσκεται και στο εξώφυλλο της λίστας “Hot Greek Rap” γι’ αυτή την εβδομάδα, μια playlist που μετράει πάνω από 60.000 ακόλουθους.

Την επιτυχία του single έρχεται να σφραγίσει και το official video του τραγουδιού, το οποίο επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Nick Dyno.


Δείτε το official video του “Tiffany Blu” στο YouTube: εδώ

Βρείτε το “Tiffany Blu” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία