H Shakira μας μαγεύει με το νέο της τραγούδι “El Jefe”!

Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ GRAMMY SHAKIRA 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ SINGLE
ΚΑΙ VIDEO  "EL JEFE"
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ FUERZA REGIDA
 

H SΗΑKIRA ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ
ΓΙΑ 7 ΒΡΑΒΕΙΑ LATIN GRAMMY


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Μετά την ανακοίνωση των 7 υποψηφιοτήτων για βραβεία Latin GRAMMY και την σοκαριστική εμφάνιση στα φετινά MTV VMA όπου τιμήθηκε και με το βραβείο Vanguard Award, η μοναδική Shakira κυκλοφορεί το νέο single “El Jefe”, μέσω της Panik Records/Sony Music, στο οποίο συμμετέχει και ο Fuerza Regida. Το τραγούδι είναι ένα uptempo ska μεξικάνικο track, του οποίο το video σκηνοθέτησε η Jora Frantzis και το γύρισε στο Miami. 


Όπως ανακοινώθηκε, η Shakira είναι υποψήφια για 7 βραβεία Latin GRAMMY, στην κατηγορία ‘Song of The Year’ με τα “Acróstico”, “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53” και “TQG”, ‘Record of the Year’ και ‘Best Pop Song’ με το “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, καθώς και ‘Best Urban Fusion/performance’ με το “TQG", καθιστώντας την επίσημα μία από τις καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες υποψηφιότητες της φετινής απονομής.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, το album ‘Dónde Están Los Ladrones’ κλείνει την 25η επέτειο κυκλοφορίας του και το Spotify παρουσίασε την ιδική καμπάνια ‘Shakira Day’ προς τιμήν του album, το οποίο θεωρείτε από τα πιο σημαντικά της Latin Pop και φυσικά της δισκογραφίας της Shakira.

Αυτό τον μήνα επίσης, η Shakira τιμήθηκε με το βραβείο MTV Michael Jackson Video Vanguard Award στα MTV Video Music Awards. Η Shakira έδωσε μια συγκλονιστική εμφάνιση που κατέπληξε για μία ακόμη φορά το κοινό, ενώ ο Wyclef Jean της έδωσε το βραβείο αναφέροντας την παγκόσμια επιρροή της μουσική της.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία