Το "Γίνεται" του Παντελή Παντελίδη στο soundtrack της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Το "Γίνεται" του Παντελή Παντελίδη στο soundtrack της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3»


Το sequel της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά» συνεχίζεται, με την 3η κατά σειρά ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο της Ελληνοκαναδής Νία Βαρντάλος να προβάλλεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε διανομή της εταιρείας Tanweer.

Τα γυρίσματα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3» στην οποία η Νία Βαρντάλος συμπρωταγωνιστεί με τον Τζον Κόρμπετ, πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας μέσα στο 2022, ενώ κατά τη διάρκεια της ταινίας ακούγεται μεταξύ άλλων και το «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας στην ελληνική δισκογραφία το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 στον δίσκο «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα». Το τραγούδι μάλιστα μετράει μέχρι σήμερα πάνω από 10 εκατομμύρια streams στο Spotify και 70 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.


Δείτε τη σκηνή:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χρήστος Τσιλόπουλος: Συνεργασία - έκπληξη με Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου

Χάρης Γεωργίου - «Τα κατάφερες» | Νέο τραγούδι

Domenica - Ερωτική νύχτα | Νέο album

Χρήστος Κάλλοου: Παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μαριονέτα»

Η Κασέτα του Μελωδία για τον Μίκη Θεοδωράκη | Μες στους ανθισμένους κήπους | Νατάσσα Μποφίλιου | Για 4 μόνο παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!