Khay Be: Ο εκρηκτικός ράπερ συνεργάζεται με τον Light στο νέο του single “Jamaica”

Khay Be x Light - “Jamaica”


Μετά την πρόσφατη TikTok viral επιτυχία του «Τι Θες» σε συνεργασία με την Kimi αλλά και τα τελευταία singles του “Sexy” με τον Leaderbrain και «Σαν Εμένα», ο Khay Be υποδέχεται τη νέα σεζόν με το ολοκαίνουργιο “Jamaica”.


To “Jamaica” με τα groovy vibes και τη χαρακτηριστική χροιά του Khay Be κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company και αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο hot trap singles του φθινοπώρου! Στο τραγούδι συμμετέχει και ο πάντα ανατρεπτικός Light, ο οποίος συνεργάζεται για δεύτερη φορά δισκογραφικά με τον Khay Be, μετά το χρυσός σε ψηφιακές πωλήσεις single “Pososta” που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022.


Την παραγωγή του κομματιού υπογράφει ο Destiny ο οποίος βρίσκεται πίσω από δεκάδες rap και trap επιτυχίες. Παράλληλα με το τραγούδι, κυκλοφορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα το music video του “Jamaica” σε σκηνοθεσία του Mosquito|Burn The Boat, το οποίο ήδη «ντεντάρει» στις πρώτες θέσεις του YouTube.


Δείτε το official video του “Jamaica” στο YouTube: εδώ

Βρείτε το “Jamaica” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία