Σοφία Μανουσάκη - «Τι είναι ν’ αγαπάς»

Σοφία Μανουσάκη - «Τι είναι ν’ αγαπάς»

Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος


Η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει τη νέα της κυκλοφορία από την Heaven Music με τίτλο «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς», διαθέσιμη τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πρόκειται για το τέταρτο τραγούδι από το ομώνυμο προσωπικό της album, ακολουθώντας το «Ερωτευόμαστε Ξανά», το ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη «Κακός Μπελάς» και το πιο πρόσφατο «Δυο Σκιές». Τα τραγούδια έχουν εντυπωσιάσει, αποσπώντας ιδιαίτερα θετική αποδοχή από το κοινό, και έχουν εδραιώσει την Σοφία Μανουσάκη ως μια από τις πιο υποσχόμενες τραγουδίστριες της γενιάς της!


Το «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς» είναι μια δυναμική μπαλάντα με έντονο συναίσθημα σε μουσική του διεθνώς φημισμένου Στέφανου Κορκολή και στίχους του καταξιωμένου Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Η Σοφία Μανουσάκη ξεδιπλώνει όλο το ταλέντο της, απογειώνοντας το τραγούδι με την ξεχωριστή ερμηνεία και ικανότητά της, και μας ρωτάει:

«Αν είναι η πρώτη η ματιά
Γιατί στη δεύτερη αστοχεί;
Δεν ξέρει ο έρωτας λοιπόν σημάδι;

Τι είναι ν’ αγαπάς
Υπάρχει μόνο στα βιβλία;
Είναι χαρά ή μια βαριά μελαγχολία;
Τι είναι ν’ αγαπάς;»


Μαζί με το νέο τραγούδι απολαμβάνουμε ένα φωτογραφικό visualizer σε σκηνοθεσία Θεοφύλακτου Αργυρού, με την Σοφία Μανουσάκη να κλέβει την παράσταση με ένα εντυπωσιακό look.


Το νέο τραγούδι της Σοφίας Μανουσάκη - «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/tiinenagapas



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου