Φώτης Παπαζήσης - «Ευγενικά» | Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο Φώτης Παπαζήσης εγκαινιάζει.«Ευγενικά» τη συνεργασία του με την Panik Platinum, με ένα δυναμικό single και music video που ξεχωρίζουν!


Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Μελίνα Ασλανίδου και Πάνος Κιάμος, ερμηνεύει ένα «φρέσκο» και σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, που έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας.

Το «Ευγενικά», σε μουσική Άκη Δείξιμου και στίχους Νίκου Σαρρή, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, ο Φώτης Παπαζήσης, που μας συστήθηκε και δισκογραφικά πέρυσι με την μπαλάντα «Ψέματα» και, εκτός από ερμηνευτής, είναι συνθέτης και στιχουργός, έχει δείξει την βαθιά του αγάπη και σεβασμό για τη μουσική. Εκτός από τις επί σκηνής συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, έχει συνεργαστεί και με σπουδαίους συνθέτες, όπως οι Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Χατζηνάσιος, Φοίβος και Μίνως Μάτσας και συμμετείχε στον live δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους «Μαζί Με Εσένα». Επίσης, έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «The Voice» και το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», καθώς και στην ταινία «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, κάνοντας ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη. 

Δείτε το music video:

CREDITS

Μουσική: Άκης Δείξιμος
Στίχοι: Νίκος Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος
Ενορχήστρωση: Λεωνίδας Τζίτζος
Κιθάρες: Αντώνης Τζώρτζης
Β‘ Φωνή - Φωνητικά: Άκης Δείξιμος
Ηχογράφηση - Μίξη: Τάκης Αργυρίου / Argiriou Recording Studio
Mastering: Κώστας Σαββίδης 
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Φώτης Μήτσης 
Ηλεκτρολόγος: Γιάννης Φωτάκης 
Οργάνωση παραγωγής: Ju
Βοηθός Παραγωγής: Μάνος Ρέππας 
Styling: Διονύσης Κολποδίνος
Hair Styling - Mακιγιάζ: Σταυρούλα Σγούρου
Special Thanks: Λέτα Αμπαζή

2020 PANIK PLATINUM

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Μαρία Θεοδότου - «Μισός αιώνας σιωπές» | Κύπρος 1974 - 2024

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

«Από τον Πειραιά στη Νέα Ορλεάνη» με Χρήστο Παπαδόπουλο και Γιάννη Σαββιδάκη!

Χρήστος Χολίδης - «Ασυγκράτητες στιγμές» | Νέο τραγούδι