Giannis Lafis - «Don’t Tell Me You’re Sorry»

Ο Γιάννης Λάφης  παρουσιάζει το πρώτο του ξενόγλωσσο single, με τίτλο «Don’t Tell Me You’re Sorry», που κυκλοφορεί από την Panik Records!  


Το «Don’t Tell Me You’re Sorry», σε μουσική και στίχους του Andy Nicolas, είναι ένα δυναμικό pop track. Με την εξαιρετική χροιά του, ο Γιάννης Λάφης, ένας από τους πλέον ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ερμηνεύει στα αγγλικά το debut single του «Αυτό Που Σκοτώνει», με το οποίο μας συστήθηκε και δισκογραφικά πριν από περίπου τρεις μήνες, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αν και πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, ο Γιάννης Λάφης έχει ήδη κάνει σπουδαία βήματα. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Mamma Mia!», «Μαριχουάνα Στοπ» και «Hairspray», δάνεισε τη φωνή του στον «Simba» στην ελληνική μεταγλώττισή της ταινίας  της Disney «Lion King» και συμμετείχε ως backing vocalist της Ελλάδας στην Eurovision του 2018, ενώ έχει συνεργαστεί επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως οι Δέσποινα Βανδή, Ελένη Δήμου και Πάνος Μουζουράκης και πήρε μέρος στο talent show «The Final Four», όπου «μάγεψε» με τις ερμηνείες και τις εμφανίσεις του την κριτική επιτροπής και τους τηλεθεατές.
 

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:
iTunes: https://apple.co/3a7b9eb
Spotify: https://spoti.fi/2IMywyr
Deezer: https://bit.ly/3gK0tmR

Δείτε το music video:

CREDITS
Σύνθεση - Στίχοι: Andy Nicolas 
Production: Μάριος Ψιμόπουλος 

2020 PANIK RECORDS

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

''Όλος ο κόσμος είναι λάθος'' από τον Παντελή Κυραμαργιό και τους No Pasaran

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!

"Μεγαλώνω" - Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσιάζει το νέο του βίντεο κλιπ!

Λαμπερή πρεμιέρα για το έργο «Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Παλλάς