TEREZA : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στα «ΜΟΥΣΙΚΑ NΕΑ»

TEREZA ΜΕ ΝΕΟ SINGLE 
''Santa Claus Is Coming To Town” 
Feat: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ 
Μετά από καιρό ξένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από την υπέροχη φωνή και καλλιτέχνιδα TEREZA σε συνεργασία έκπληξη με τον μαέστρο Γιώργο Κατσαρό στο σαξόφωνο! 

Το Classic «Santa Claus Is Coming To Town''. 


•Τι όμορφη συνεργασία μια ιδέα δίκη σας ; 

Χαίρομαι που σας αρέσει! Ένας συνεργάτης μου, ο Αντώνης Κοκολάκης, μου είπε TEREZA κάνε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι! Και σκέφτηκα αμέσως με τον μοναδικό μαέστρο Γιώργο Κατσαρό στο σαξόφωνο, θα ήταν έκπληξη. Έτσι σε μια υπέροχη ενορχήστρωση του Πάνου Δέρβου μπήκαμε στο στούντιο! 

•Τα φετινά Χριστούγεννα ποσό διαφορετικά είναι με όλο αυτό που συμβαίνει; 

Θέλει μεγάλη προσοχή, ο κάθε ένας για τον εαυτό του χρειάζεται να είναι υπεύθυνος, με σεβασμό στους άλλους! Θέλει υπομονή και ωριμότητα όλο αυτό! Περιμένουμε το εμβόλιο! Ομως δεν ξέρουμε τι θα φέρει, πρωτα να έχουμε υγεία και γαλήνη, είναι μέρες αγάπης, για μικρούς και μεγάλους! Οι καλλιτέχνες να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον! Και μαζι και ο κόσμος να αγαπάμε περισσότερο την μουσική, ακούγοντας πολύ ραδιόφωνο και τραγούδια! 


•Είσαι από τους διαχρονικούς καλλιτέχνες σύγχρονου τραγουδιού, έφηβη για πάντα, μια ζέστη αισθαντική φωνή, διαχρονική αξία στην δισκογραφία!  «Το κυπελλάκι», το «Οπωσδήποτε» το «Στα κρυφά» το «Ακουσε με» το «Fly Me To The Moon» το “No Ordinary Love» αξεπέραστα hits και ξένα και ελληνικά τραγούδια και εποχές μοναδικές! Βλέπω σας αγαπούν πολύ νέαρες ηλικίες! Πώς βλέπετε εσείς τα νέα παιδιά; 

Η μουσική δεν έχει ηλικία και δεν κοιτάει τον χρόνο μόνο ΑΓΑΠΗ νιώθεις! Αγαπώ ολους τους ανθρώπους! Αγαπώ να τραγουδάω, να είμαι στο ραδιόφωνο κάνοντας εκπομπές! Να γράφω τραγούδια !! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω, είμαι κοντά στα παιδιά, έχω τρομερή σχέση μαζί τους, από μικρή. Αυτό το παιδί μέσα μου δεν θέλω να μεγαλώσει ποτέ! Τα παιδιά εκείνα στα 90’s στην εφηβεία, τώρα είμαστε μια ηλικία, έρχονται με τα δικά τους παιδιά να με ακούσουν Live. Από παιδί όταν άρχισα στη δισκογραφία έγινε κάτι μαγικό, αυτό θα υπάρχει πάντα, αγαπούν αυτήν την αξεχαστη εποχή, και εγώ! Ειδικα τώρα πια, όταν διδάσκω στο μάθημα φωνητικής το «Kids Personality Plus» με τραγούδια, (τώρα και παιδικό τμήμα) γινόμαστε ένα όταν τραγουδάμε! Από τα παιδιά βλέπεις πάντα αλήθεια και αυτό με γοητεύει! 


•Που να αφιερώσουμε το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι σας “Santa Claus Is Coming to Town” σε Bossa Nova ? 

Σε όλο τον κόσμο! Θέλει αγάπη ο κόσμος, με μουσική ανοίγουν οι καρδιές μας και με το τραγούδι νιώθουμε χαρα! Να τραγουδάμε! Ευγνωμονώ τους καλούς ανθρώπους κοντά μου! Ευχαριστώ τον μαέστρο Γιώργο Κατσαρό για την υπέροχη συνεργασία που έχουμε σε συναλιες και δισκογταφικά, ετοιμάζουμε και αλλά τραγούδια, μετά το Blues «Σε αυτό το δρόμο» που κάναμε από ελληνικό κινηματογράφο: από την ταινία «Το κάθαρμα» που τραγούδησε τότε η Μαρω Κοντού. Θέλουμε όλοι μαζί που φτιάξαμε το “Santa Clause is coming to town” να το αφιερώσουμε σε όσους εργάζονται στη πρώτη γραμμή για να έχουμε την υγεία μας! Η μουσική είναι εδώ για να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας, και αγάπης, να ταξιδέψουμε στο χρόνο! Να νιώσουμε όλοι έστω για λίγο παιδιά! 

[Με βρίσκετε στο Facebook - TEREZA 
Instagram - Terezartsit 
YouTube - TEREZA OFFICIAL]

  Χρόνια Πολλα & Καλή Χρόνια Με Υγεία Σε ΟΛΟΥΣ 









Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

''Όλος ο κόσμος είναι λάθος'' από τον Παντελή Κυραμαργιό και τους No Pasaran

Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!