Mr. Bachata - Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων (Salsa cover)

Η underground latin μουσική σκηνή της Ελλάδας, έχει φιλοξενήσει εξαιρετικούς καλλιτέχνες κατά καιρούς, όπως οι Apurimac, Locomodo, Cubaneros κλπ. 

Τα τελευταία 10 χρόνια, δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο και ο πολυγραφότατος, ταλαντούχος, συνθέτης – τραγουδοποιός και ενορχηστρωτής, Mr. Bachata. 

Το πιο γνωστό του τραγούδι με τίτλο «Μάθε μου», είναι πλέον απ’ το πιο γνωστά – «άγνωστα» τραγούδια που αγάπησε το ελληνικό κοινό. 

Χωρίς κάποια μουσική εταιρία να τον προωθεί, και με τις δικές του δυνάμεις απ’ την αρχή της καριέρας του, ο Mr. Bachata, έχει διανύσει μια ενδιαφέρουσα πορεία, μέσα από τα 2 προσωπικά άλμπουμ, δεκάδες διασκευές, και συμμετοχές σε soundtrack ελληνικών σειρών (Έλα στη Θέση Μου, Παρθένα Ζωή).

Η τελευταία του δημιουργία, χρήζει ενδιαφέροντος, μιας και είναι ένα project, που δημιουργήθηκε απ’ τον ίδιο αποκλειστικά, σε επίπεδο ερμηνείας, ενορχήστρωσης και video – montage. 

Είναι το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι που όλοι μας έχουμε αγαπήσει από τις φωνές του Γιάννη Λέκκα και του Γιώργου Νταλάρα. «Η Μπαλάντα των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων», παίρνει τώρα μια νέα πνοή, πιο κοντά στην Καραϊβική, μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του Mr. Bachata.

 Σε ρυθμό salsa πλέον, το τραγούδι αυτό, γράφτηκε μέσα στην καραντίνα, με όλα τα όργανα παιγμένα από τον ίδιο, live!

Ακούστε το εδώ! 


Mr. Bachata - Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων (Salsa cover) 

Στίχοι: Δαβαράκης Άρης 
Μουσική: Χατζιδάκις Μάνος 

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς. 

Παραγωγή: Nektarios Home Productions 2020

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Γεροντίδης - Η Μυγδαλιά | alternate video

Κωνσταντίνος Παπαδάκης - «Δεν σε θέλω…» | Νέο τραγούδι & music video

Μαρία Ζούκα - Δεν παντρεύομαι | Νέο τραγούδι & music video

Η Λίνα Ροδοπούλου σε συναυλίες σε Αθήνα και Χαλκίδα!

Πάμε θέατρο.. "Όλα Σκόνη" | Για 2 παραστάσεις στο Θέατρο "ΠΡΟΒΑ", Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 21.00