RONI IRON Feat. Lina - ΑΦΟΡΜΗ

Ο πολυτάλαντος μουσικός παραγωγός και DJ RONI IRON με την συμμετοχή της Lina (Λίνα Μπασέα) στα αιθέρια φωνητικά και τους στίχους, μας δίνουν την “Αφορμή” για ένα μοναδικό μουσικό ηλεκτρονικό ταξίδι σε ένα κόσμο όπου κάθε στιγμή μπορεί να είναι ξεχωριστή!

Τον RONI IRON τον γνωρίσαμε από τα νοσταλγικά remix που επιμελήθηκε σε επιτυχημένα Ελληνικά τραγούδια του χθες και του σήμερα, από την μελοποίηση κλασικών ποιημάτων με ηλεκτρονικά στοιχεία, αλλά και μέσα από τις κυκλοφορίες του σε διάσημες συλλογές όπως Buddha Bar και Café de Anatolia


Στην “Αφορμή”, το πλούσιο και πολυδιάστατο συνθετικό υπόβαθρο του ξετυλίγεται με τον πιο όμορφο και χαρακτηριστικό τρόπο, προσφέροντας μας μια σύνθεση που παντρεύει αρμονικά την ατμόσφαιρα με τον ρυθμό και την ηλεκτρονική παραγωγή με το γήινο στοιχείο.

Ο RONI IRON με το Single “Αφορμή”, με μοναδική μαεστρία μας μεταφέρει από την κινηματογραφική στην Dance μουσική, προσφέροντας μας με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο ένα θερμό μουσικό καταφύγιο!

Βρείτε την «Αφορμή» στα ψηφιακά καταστήματα: 
iTunes: https://apple.co/385o39K
Spotify: https://spoti.fi/3qU3oy9
Deezer: https://bit.ly/2Wdf29m

Δείτε το official audio release:


CREDITS

Στίχοι: Lina Basea
Μουσική: Roni Iron 
Label: Plus Rec
Διανομή: Panik Records
Mix and Master By Captain Iglo

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Λαμπερή πρεμιέρα για το έργο «Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Παλλάς