Οι Blink-182 κυκλοφόρησαν το νέο τους album "ONE MORE TIME…"

OI BLINK-182 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ALBUM "ONE MORE TIME…"


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Το θρυλικό punk rock συγκρότημα, Blink-182, επιτέλους κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο album, ‘ONE MORE TIME…’, μέσω της Panik Records/Sony Music

Το ‘ONE MORE TIME…’ είναι το πρώτο album από το group μετά το 2011, έχοντας το iconic lineup, Mark Hoppus [μπάσο, φωνητικά], Tom DeLonge [κιθάρα, φωνητικά] και Travis Barker [ντραμς].

Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας αυτής δισκογραφικής δουλειάς, η μπάντα έκανε διαθέσιμο το νέο single, “YOU DON’T KNOW WHAT YOU’VE GOT”. To track μιλάει για προσωπικές εμπειρίες του Mark με κεντρικό μήνυμα ότι όλοι μας μπορούμε να κερδίσουμε κάτι από οτιδήποτε γύρω μας.


Φυσικά, το “YOU DON’T KNOW WHAT YOU’VE GOT” ακολουθεί τα ήδη αγαπημένα “FELL IN LOVE”, “DANCE WITH ME”, “ONE MORE TIME” και “MORE THAN YOU KNOW” τα οποία έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια streams συνολικά παγκοσμίως.

Tο αγαπημένο trio ηχοράφησε την νέα αυτή δουλειά την περίοδο 2022 με 2023, ενώ παράλληλα πραγματοποιούσαν την sold out περιοδεία τους με αφορμή την επανένωσή τους. Tο album, το οποίο είναι μία παραγωγή του Travis Barker, βρίσκει την μπάντα στην καλύτερη φάση της καριέρας της και περιλαμβάνει 17 νέα τραγούδια που μιλάνε για θέματα όπως τις τραγωδίες στον κόσμο, τους θριάμβους και φυσικά για το πόσο σημαντική είναι η φιλία.

Μετά την εκπληκτική εμφάνιση τους στο Coachella, το Variety έγραψε, “Blink-182 brings rock back to Coachella in a big way” και το Rolling Stone ανέφερε, “Blink-182 took us back to high school during throwback performance at Coachella”. Παράλληλα με όλα αυτά, το πρώτο single “EDGING”, μετά την επανένωσή τους το 2022 έχει ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια streams στο Spotify μέχρι σήμερα.

'ONE MORE TIME…' Tracklist

1. ANTHEM PART 3
2. DANCE WITH ME
3. FELL IN LOVE
4. TERRIFIED
5. ONE MORE TIME
6. MORE THAN YOU KNOW
7. TURN THIS OFF!
8. WHEN WE WERE YOUNG
9. EDGING
10. YOU DON’T KNOW WHAT YOU’VE GOT
11. BLINK WAVE
12. BAD NEWS
13. HURT (INTERLUDE)
14. TURPENTINE
15. FUCK FACE
16. OTHER SIDE
17. CHILDHOOD



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου