Λευτέρης Πανταζής & Έλλη Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens» | Πρεμιέρα την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Λευτέρης Πανταζής & Έλλη Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens» 
Πρεμιέρα την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου


Ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής συναντά την αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens» και οι νύχτες έχουν πλέον νόημα! Το απόλυτο στέκι διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας! 


Ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής, με τις αμέτρητες επιτυχίες και την αστείρευτη ενέργεια του, είναι έτοιμος να διασκεδάσει το πιστό κοινό του όπως μόνο εκείνος ξέρει όλα αυτά τα χρόνια. Με μία πολυετή και αξιοζήλευτη καλλιτεχνική πορεία ο ΛΕΠΑ επιστρέφει για να προκαλέσει «Ταραχή» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.


Η αγαπημένη 
Έλλη Κοκκίνου σε κάθε της live εμφάνιση δημιουργεί μία «εκρηκτική» ατμόσφαιρα και μία «μαγική σχέση» με το κοινό. Ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει δυνατά η Έλλη Κοκκίνου σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει.

Η εξαιρετική χημεία των δύο καλλιτεχνών αποτυπώνεται επί σκηνής στην κοινή εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή & της Έλλης Κοκκίνου στο «Barbarella Live Athens».

Μαζί τους ο τάχιστα ανερχόμενος Γιάννης Γρόσης.


Από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Σάββατο, η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στο κέντρο της Αθήνας!

Info
«Barbarella Live Athens» - Ερμού 152, Αθήνα
Τηλέφωνo κρατήσεων: 210 3215800



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Η Shaya σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ένα πρωτοποριακό show Χολυγουντιανών προδιαγραφών!

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

Έλλη Μιχελάκη - "Και είμαι εδώ"

12o Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας από την Παρασκευή 11 ως την Κυριακή 13 Ιουλίου

Πάμε θέατρο.. Ο Νίκος Καμτσής σκηνοθετεί την Πέγκυ Σταθακοπούλου στις «Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ