Το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό soundtrack της νέας σειράς «Ψυχοκόρες» κυκλοφορεί τώρα!

Το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό soundtrack της νέας σειράς «Ψυχοκόρες» κυκλοφορεί τώρα!

Επιμέλεια: Σταμάτης Σταματάκης


To ολοκληρωμένο τηλεοπτικό soundtrack της δημοφιλούς νέας σειράς του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Όλη η μουσική που ντύνει τη νέα δραματική σειρά υπερπαραγωγή εποχής «Ψυχοκόρες» που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ και έχει κάνει αίσθηση στο κοινό, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες σε ένα μοναδικό digital album.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πέννυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, με ένα all-star cast και πλοκή που κόβει την ανάσα, οι «Ψυχοκόρες» μας προσκαλούν να μπούμε στην κλειδαρότρυπα μιας εποχής τρομοκρατίας, αλλά και ελπίδας. Μιας εποχής όπου το γυναικείο σώμα ήταν, ταυτόχρονα, τόπος ιερός και νόμισμα επιβίωσης και όπου σε κάθε λαμπερό αρχοντικό υπήρχε κι ένα σκοτεινό υπόγειο γεμάτο μυστικά.

To soundtrack έχει επιμεληθεί ο Σταμάτης Σταματάκης με μια ποικιλία μουσικών θεμάτων αλλά και original τραγουδιών που έχουν εντυπωσιάσει το κοινό!

Δείτε όλα τα διαθέσιμα επεισόδια της κορυφαίας σειράς εποχής «Ψυχοκόρες» κάνοντας εγγραφή αποκλειστικά στο antennaplus.gr ενώ το soundtrack είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/psihokores_monopati


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία