Προσιτή πολυτέλεια στα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis στην Κω!

Επιμέλεια κειμένου και φωτογραφιών :
Αλέξανδρος Καρατζάς


ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ <MITSIS> ΣΤΗΝ ΚΩ!


Στα Καρδάμαινα της Κω βρέθηκαν για γυρίσματα στο νησί της ταξιδιωτικής εκπομπής Travel Guide ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Καρατζάς και ο παρουσιαστής & παραγωγός της εν λόγω εκπομπής Θάνος Παπαδημητρίου. Το γκρουπ φιλοξενήθηκε σε ένα από τα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis Hotels, το Blue Domes 5 αστέρων,στο οποίο και είχαν μια εξαιρετική διαμονή,με διευθυντή τον ευγενέστατο Μιχάλη Ανθουλάκη.

Ο πολυβραβευμένος διεθνώς Όμιλος έχει άλλα 5 ξενοδοχεία στο νησί, τα: Norida , Summer Place , Family Village στα Καρδάμαινα & το Ramira στη χώρα.

O Όμιλος Mitsis Hotels, είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα και πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια , ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος 36 εκ. ευρώ για την αναμόρφωση & ανακαίνιση του Μεγάρου Σλήμαν – Μελά (οδός Πανεπιστημίου) , σε ξενοδοχειακή μονάδα 5* και τη δημιουργία τουλάχιστον 150 νέων θέσεων εργασίας.

-Στις φωτογραφίες μας: 

Ο διευθυντής του Blue Domes Μιχάλης Ανθουλάκης με τον Θάνο Παπαδημητρίου & τον Αλέξανδρο Καρατζά, στο lobby του ξενοδοχείου.


Και διάφορες απόψεις από το Βlue Domes Resort & Spa,στην πανέμορφη Κω.






Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία