Αλεξάνδρα Μπουνάτσα - Ένα γύρο τον κόσμο (CD album)

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα - Ένα γύρο τον κόσμο (CD album)
Κυκλοφορεί σε CD, Δευτέρα 5/2 από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

CD PRE-ORDER NOW: https://bit.ly/3tTIVjb


Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μας παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που έχει γενικό τίτλο “Ένα Γύρο Τον Κόσμο” και τρίτο σε σειρά, αφού έχει ακόμα δύο δίσκους στο ενεργητικό της με το συγκρότημα Les Au Revoir. Μέσα από τα 10 τραγούδια που περιέχει ο δίσκος, μας καλωσορίζει στον δικό της μουσικό κόσμο. Ένα μικρό λεύκωμα ιστοριών και συναισθημάτων των τελευταίων δέκα χρόνων. Με εννέα πρωτότυπα τραγούδια και μια διασκευή, θα ταξιδέψουμε στην ανατολή, τη δύση, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια!

Το album σε προτρέπει να χορέψεις με το “Ένα γύρο τον κόσμο” και το “Luna Rossa”, να χωρίσεις με το “Μεσάνυχτα” και το “Μη με κοιτάς”, να ερωτευτείς με το “Τα πάντα μου” και το “Στον κόσμο τίποτα άλλο”, να ταυτιστείς με το “Ο ήρωας μου” και το “Κομμένα φτερά”, να πονέσεις με το “Όπιο”. Ενώ με το τελευταίο της radio single και video “Καλού Κακού” μας παρουσιάζει ένα κοινωνικού χαρακτήρα τραγούδι, το οποίο θίγει τη ματαιοδοξία, την επιρροή που ασκούν τα social media στον άνθρωπο, τα πρότυπα ζωής που μας επιβάλλονται, την έλλειψη ενσυναίσθησης και κριτικής σκέψης. Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο θέλει να σου δώσει κουράγιο να τα καταφέρεις, σε όποιον στόχο έχεις θέσει, γιατί η ίδια η δημιουργία αυτών των δέκα τραγουδιών είναι αποτέλεσμα πολύ κόπου και αγάπης!

Ταξιδέψτε με το “Ένα Γύρο Τον Κόσμο”, που κυκλοφορεί σε CD την Δευτέρα 5/2/2024! Τώρα μπορείτε να προ παραγγείλτε το album μέσα από το website της www.plusrec.gr και αφεθείτε ελεύθεροι σε έναν υπέροχο κόσμο διαφορετικών συναισθημάτων, μελωδιών και ρυθμών!

Ακούστε όλο το album “Ένα Γύρο Τον Κόσμο” στο YouTube: https://bit.ly/3G02uJf

Buy/Stream here:
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3SJrhsB


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αφιερωμένη στον κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη

Λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη με τον Γιώργο Κακοσαίο στον Βοτανικό

Γιώργος Γιαννιάς - «Μιλάμε για έρωτα» | Νέο τραγούδι & music video

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!