DECHO - «Με φόρα» | Νέο τραγούδι & music video

DECHO - «Με φόρα»

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records


Οι DECHO, με κεκτημένη ταχύτητα, έρχονται για να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι «Με Φόρα», μια χορευτική δυναμική σύνθεση που προσπαθεί να εξηγήσει με λόγια απλά τα πρώτα τρικυμιώδη συναισθήματα του έρωτα.

Με φόρα για ένα τρελό ελληνικό καλοκαίρι, γεμάτο χορό, έρωτες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, οι DECHO μας παρουσιάζουν μια ξεχωριστή up tempo dance επιτυχία, που τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι τα δυναμικά beat, αλλά και η εξαιρετική ερμηνεία. Με το νέο τους τραγούδι πετυχαίνουν να μας θυμίσουν όλα αυτά τα σκιρτήματα του έρωτα, που όλοι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στην ζωή μας και να ταυτιστούμε με τους στίχους του.   

Το «Με Φόρα», που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 29 Απριλίου, συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video με art & urban αισθητική, που κινείται σε έντονους ρυθμούς, με την πρωταγωνίστρια να έρχεται με φόρα για να βρει και να συναντήσει τον έρωτα, την αγάπη, αλλά και τους DECHO επί σκηνής.

Οι DECHO, ένα από τα κορυφαία και μακροβιότερα συγκροτήματα της ελληνικής pop-rock σκηνής, μας φανερώνουν το «Με Φόρα», μια από τις πιο ξεχωριστές τους συνθέσεις, με την πρόθεση να κερδίσουν την αγάπη ραδιοφώνων και ακροατών!
 
Δείτε το video

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος