Ο Γιώργος Τεντζεράκης στο Σταυρό του Νότου club την Κυριακή 12 Μαΐου | Μαζί του η Ροδούλα Κουταλλέλη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ live
Στο Σταυρό του Νότου club


Ο Γιώργος Τεντζεράκης επιστρέφει για ένα live στο Σταυρό του Νότου παρουσιάζοντας τα καινούργια τραγούδια απο το νέο επερχόμενο άλμπουμ «Όλος ο κόσμος».. Μαζί του η Ροδούλα Κουταλλέλη.


Σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργου και αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα. Ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικών ακουσμάτων, με τραγούδια που ξεσηκώνουν, καθηλώνουν και μιλούν απευθείας στις ψυχές.


Ο Γιώργος Τεντζεράκης εμφανίστηκε κατά καιρούς στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της χώρας όμως ο Σταυρός του Νότου ήταν η βάση για τη μουσική του πορειά αφού ξεκίνησε να εμφανίζεται το 2003. Στο βιογραφικό του καταγράφονται σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γιώτα Νέγκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Σοφία Βόσσου, Δέσποινα Ολυμπίου, Μιχάλη Εμιρλή, Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σαμπάνη, Παυλίνα Βουλγαράκη , Παντελη Καναράκη κ.ά.


Η Ροδούλα Κουταλλέλη είναι μια αξιόλογη ερμηνεύτρια που έχει σταθεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Γιάννης Πάριος , Φίλιππος Πλιάτσικας , Γιάννης Μηλιώκας κ.α και σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο της single «Το ταξίδι» σε στίχους και μουσική του Γιώργου Τεντζερακη .

Το 2023 απο την εταιρεία Music Art Lab κυκλοφόρησε το ντουέτο «Μια Χάρη» με ερμηνευτές το Γιώργο και τη Ροδούλα, μια ερωτική μπαλάντα προπομπός του επικείμενου νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει άμεσα.


Παίζουν οι μουσικοί :
Βιολί- Δημήτρης Καζάνης
Πνευστά - Χρήστος Σπηλιόπουλος
Ηλ. Κιθάρα - Κωστής Πυρένης
Ακ.κιθάρα -ΑΛΚΗΣ Δήμος
Πλήκτρα- Γιώργος Γεωργουσόπουλος
Μπάσο - Βίκτωρας Κουλουμπής
Τύμπανα - Παναγιώτης Σαρδέλης


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

A Tribute to David Cassidy | H Eλισσάβετ Καρατζόλη αποτίνει φόρο τιμής στο φαινόμενο των 70’s

Νατάσα Θεοδωρίδου - «H ερωτική Νατάσα 2» | Νέο άλμπουμ

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Αχιλλέας Μωραΐτης - Κάθε χαραυγή | Νέο τραγούδι