Tayllor x Frankie Lluc - «Eyes On Me» ft. Biishop | Νέο single

 Tayllor x Frankie Lluc - «Eyes On Me» ft. Biishop


Ο Tayllor και ο Frankie Lluc, δύο από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες DJs και παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής, παρουσιάζουν το νέο και πρωτοποριακό single τους, με τίτλο «Eyes On Me».

Το «Eyes On Me» σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Panik Records, τη no1 ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία και την Yucatan Music, ένα από τα κορυφαία ελληνικά brands της dance σκηνής.

Το δυναμικό, μελωδικό κι afro-cut single «Eyes On Me» υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τα όρια της μουσικής εξερεύνησης, παρασύροντας τους ακροατές σε ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από τον ήχο και το συναίσθημα. Με τα φωνητικά του Biishop, το «Eyes On Me» είναι κάτι περισσότερο από μουσική – είναι μια εμπειρία, μια πρόσκληση να ξεπεράσεις το συνηθισμένο και να εμβαθύνεις στο εξαιρετικό.

Με το νέο τους single, ο Tayllor και ο Frankie Lluc, ιδρυτικά μέλη της Yucatan Music, χαρίζουν ένα δυναμικό μείγμα από μαγευτικούς ρυθμούς, ηλεκτρονικές μελωδίες και αιθέρια φωνητικά. Το πάθος τους για τη μουσική μετατρέπεται σε μία παρότρυνση προς το κοινό να αφεθεί και να πετάξει ψηλά με τη δύναμη του «Eyes On Me». Κι αυτό είναι μόνο η αρχή…


Βρείτε το «Eyes On Me» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/tayllor-eyes-on-me

Δείτε το audio release:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!