George Toro - “Life” | Νέο album

GEORGE TORO - LIFE (Digital album) Listen Now!

YouTube Playlist: https://bit.ly/4bbbusi


Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Voice EP”, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος μουσικός παραγωγός George Toro συνεχίζει τη συνεργασία του με την Upfilter Records και μας παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τον εμπνευσμένο τίτλο “Life”!

Καθώς ανοίγουμε το μουσικό σημειωματάριο του George Toro, θα βρούμε 8 νέα track, που αποτελούν όμορφες αντανακλάσεις της καθημερινής ζωής. Μερικά από τα tracks που ξεχωρίζουν περισσότερο με το πρώτο άκουσμα είναι το “Just A Dream”, μια συνεργασία με την Joahn Dashi στα φωνητικά, αλλά και το πρώτο ραδιοφωνικό single του album που έχει τίτλο "With You", που κυκλοφόρησε μαζί με ένα remix του Themi Georgoudi.

Το album “Life” του George Toro αντικατοπτρίζει τη φυσική εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής μέσα από μια συλλογή τραγουδιών που εκφράζουν την πορεία και την ανάδυση της ψυχής. Από τη γέννηση μέχρι το τέλος, κάθε track αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή της ανθρώπινης εμπειρίας, τονίζοντας τη σημασία της ζωής και της ανάπτυξης! Ένα υπέροχο ηλεκτρονικό ανθολόγιο που δεν θα σε κάνει μόνο να χορέψεις στους ρυθμούς του, αλλά και να ταξιδέψεις με τις μελωδίες του!

TrackList Album “LIFE

”Before Sunrise

Growing

Ethereal

Just A Dream Feat. Joahn Dashi

Two Sides of Every Story

Walking Alone

With You (Original Mix)

Memories

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος