Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!

Stavento - Για σένα

Καινούρια digital κυκλοφορία δια χειρός Stavento


Οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο του album με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι», ο Μιχάλης Stavento επιστρέφει με το 9ο κατά σειρά ολοκληρωμένο του μουσικό project με τίτλο «Για Σένα».

Το «Για Σένα», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company, αποτελεί το επισφράγισμα 13 κυκλοφορημένων επιτυχιών του Μιχάλη!

Η βαρύτητα του συγκεκριμένου album είναι αρκετά σημαντική μιας και κάθε ένα από τα ήδη γνωστά tracks έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία, ενώ παράλληλα περιλαμβάνονται συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ήβη Αδάμου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, η Marseaux, και, η πιο πρόσφατη, με τον B.D. Foxmoor, ιδρυτικό μέλος των Active Member.

Το «Για Σένα», αποτελεί παράλληλα και τον προάγγελο για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στην οποία εισέρχεται ο γνωστός καλλιτέχνης, αφήνοντας μας να ανυπομονούμε για τη συνέχεια και τις νέες επιτυχίες που ετοιμάζει!


Ο Μιχάλης Stavento στα social media του δήλωσε:

«Πέρασαν 8 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία άλμπουμ μου..

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγινα πατέρας, ήρθε στην ζωή μας ο COVID και πολλά ακόμα που έφεραν τα πάνω κάτω. Η μουσική όμως ήταν πάντα παρούσα στην ζωή μου, κυκλοφορώντας singles είτε solo είτε ως συνεργασίες που αγαπήσατε και κάνατε χρυσές και πολυ-πλατινένιες με εκατοντάδες χιλιάδες streams & προβολές!

Μέσα σε όλα προσπαθώ να δίνω την ψυχή μου για να το εισπράττετε αδέρφια… γι’ αυτό και σας παρουσιάζω την ψυχή μου τα τελευταία 8 χρόνια «μαζεμένη» σε ένα άλμπουμ.

Το «Για Σένα» κυκλοφορεί στις 23/04.

Υπόσχομαι να είμαι ακόμα πιο συνεπής στα επόμενα»


Βρείτε το «Για Σένα» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:














Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

A Tribute to David Cassidy | H Eλισσάβετ Καρατζόλη αποτίνει φόρο τιμής στο φαινόμενο των 70’s

Νατάσα Θεοδωρίδου - «H ερωτική Νατάσα 2» | Νέο άλμπουμ

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»