Οι Kasabian κυκλοφορούν το τρίτο τραγούδι με τίτλο 'Coming Back To Me Good' από το επερχόμενο album "Happenings"

 ΟΙ KASABIAN ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ SINGLE ‘COMING BACK TO ME GOOD’ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ALBUM 'HAPPENINGS'

ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ LALIBELA MUSIC FESTIVAL

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ‘COMING BACK TO ME GOOD’ ΕΔΩ


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του νέου επερχόμενου album ‘Happenings’, οι Kasabian κυκλοφορούν το τρίτο τραγούδι με τίτλο 'Coming Back To Me Good' μέσω της Panik Records/Sony Music. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο single στο The Jonathan Ross Show αύριο το βράδυ.

Στο 'Coming Back To Me Good' αναμειγνύουν χορευτικά στοιχεία και pop μουσική με το συναίσθημα της ελπίδας. "Έχει αυτό το disco drive, αλλά υπάρχει και μια στιγμή συντροφικότητας" λέει ο Serge για το τραγούδι. "Φαντάζομαι να το ακούς όταν βγαίνει ο ήλιος και η ομάδα σου βρίσκεται στον ημιτελικό, γιατί είναι τόσο χαρούμενο". Ακούστε το 'Coming Back To Me Good' ΕΔΩ.

Σε συμπαραγωγή του Serge και του Mark Ralph (Zara Larsson, Clean Bandit, Rudimental) και σε συνέχεια του #1 άλμπουμ του 2022 ‘The Alchemist's Euphoria’, το ‘Happenings’ περιλαμβάνει 10 γρήγορα, αιχμηρά, φρέσκα hits που παίρνουν έμπνευση από την anything-goes art performance στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Ακροβατώντας μεταξύ της πίστας του χορού και του mosh pit τα singles άνω των τριών λεπτών τέθηκαν εκτός νόμου με αυτά τα 10 τραγούδια να φτάνουν τα 26 λεπτά ("Ένα λεπτό μικρότερο από το ντεμπούτο των Ramones"). Το ‘Happenings’ δεν είναι μόνο ένα απλό άλμπουμ αφού αφήνει τους ακροατές να λαχταρούν για περισσότερα.

Το αγαπημένο group αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 02 Ιουλίου στα πλαίσια του Lalibela Music Festival με την προπώληση να έχει ήδη ξεκινήσει.

Αμέσως μετά και ενόψει του φετινού φεστιβάλ Latitude, οι Kasabian θα κάνουν και πάλι τον τόπο καταγωγής τους ως ένα δημιουργικό επίκεντρο καθώς επιστρέφουν στο Victoria Park του Leicester αυτό το καλοκαίρι στις 6 Ιουλίου. Τα εισιτήρια διατίθενται προς πώληση ΕΔΩ.

Οι Kasabian αποτελούνται απο τους: Serge Pizzorno, μπασίστας Chris Edwards, ντράμμερ Ian Matthews και κιθαρίστας Tim Carter


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

A Tribute to David Cassidy | H Eλισσάβετ Καρατζόλη αποτίνει φόρο τιμής στο φαινόμενο των 70’s

Νατάσα Θεοδωρίδου - «H ερωτική Νατάσα 2» | Νέο άλμπουμ

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»