Bring Me The Horizon - POST HUMAN: NeX GEn | Νέο album

BRING ME THE HORIZON

POST HUMAN: NeX GEn 

**ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ**


Ακούστε το ΕΔΩ


Καλως ήρθατε στην NeX GEn…η αναμονή επιτέλους τελείωσε. Σήμερα, η πιο hot Βρετανική rock μπάντα του πλανήτη κυκλοφορεί το νέο της album “NeX Gen” μέσω της Panik Records/Sony Music.

To “NeX Gen” είναι το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς και βλέπει το συγκρότημα να επεκτείνεται τόσο μουσικά όσο και σε θέματα τραγουδιών. Έρχεται αμέσως μετά το POST HUMANSurvival Horror του 2020, που είχε συνεργασίες με YUNGBLUDNova TwinsBABYMETAL και την Amy Lee των Evanescence, όπως επίσης περιλάμβανε το μεγάλα hit singles Teardrops” και Obey.   Ηχητικά το album είναι πολύ βαρύ, ενώ τα φωνητικά του frontman Oli είναι τα πιο μελωδικά του μέχρι σήμερα.  

Οι Bring Me The Horizon είχαν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα χρονιάς αφού έπαιξαν για πάνω απο 140 χιλιάδες fans σε Αγγλία και Ιρλανδία, στη μεγαλύτερη περιοδεία τους μέχρι σήμερα. Επίσης κέρδισαν βραβείο BRIT στην κατηγορία Best Alternative/Rock Act, ανακοίνωσαν το πρώτο τους stadium show στο São Paulo, στη Βραζιλία και τώρα ξαφνιάζουν τους πάντες με τη νέα τους δουλειά, η οποία έχει προκαλέσει πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο μετά την ανακοίνωσή της χθές τη νύχτα. 

Το πρώτο μέρος της σειράς “POST-HUMAN”, το “Survival Horror” ηχογραφήθηκε απο απόσταση κατά τη διάρκεια των πρώτων lockdowns λόγω του COVID. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δείξουν την πιο βαριά πλευρά τους και να εκφράσουν συναισθήματα φόβου, θυμού, κενού και απόγνωσης. Για το NeX Gen, ο τραγουδιστής Oli Sykes λέει οτι ψάχνει για κάτι πιο ελπιδοφόρο, αν οχι για κάτι εντελώς θετικό απο μόνο του. Ήδη μας είχαν δώσει μια γεύση με τα singles Kool Aid”, “DiE4u” , “AmEN!” και DArkSide. Όλα είναι περισσότερο ευφορικά και πιο hardcore ταυτόχρονα όμως παρουσιάζουν για μια ακόμα φορά το πόσο ξεχωριστοί είναι και την προνοητική δημιουργικότητά τους. 

Ο Oli επίσης πρόσθεσε, οτι το album χρειάστηκε πολύ καιρό για να γίνει. Εν μέρει, αυτό οφείλεται στο οτι η μπάντα πίστευε οτι το lockdown θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Όταν όμως όλα μπήκαν σε μια σειρά, το group γέμισε το πρόγραμμα του με περιοδείες σε όλο τον κόσμο, ως headliner σε festivals όπως τα Reading & Leeds (όπου εκεί βρέθηκαν στη σκηνή με τον Ed Sheeran για να ερμηνεύσουν μαζί το Bad Habits), το NEX FEST στην Ιαπωνία, το Download Festival στην Αγγλία, το Good Things στην Αυστραλία και τα When We Were Young και Sick New World στο Las Vegas.

Αυτό οφείλεται επίσης στο οτι η ιδέα εξελίσσεται γρήγορα σε κάτι μεγαλύτερο απο οτι είχαν αρχικά φανταστεί οι δημιουργοί του. Το “POST-HUMAN: Survival Horror” έγινε κάτι πολύ περισσότερο από ένα γεγονός απο οτι η μπάντα είχε οραματιστεί με την κυκλοφορία του και η συνέχεια απαιτούσε πολύ μεγαλύτερη σκέψη απο οτι αναμενόταν αρχικά.
Υπάρχουν τόσα πολλά να παρουσιάσουν με αυτή τη δουλειά που αξίζει να εντοπίσετε. «Είναι πραγματικά ένα κονσεπτικό album με μια ιστορία που συνδέεται με το πρώτο δίσκο αλλά η ιδέα είναι κρυμμένη και θαμμένη», είπε ο Oli και συνεχίζει «Για μερικούς ανθρώπους δεν θα έχει ενδιαφέρον αλλά για μερικούς άλλους θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο βοηθείας. Υπάρχουν πολλά πράγματα μέσα σε αυτό, μερικά είναι ξεκάθαρα αλλά πολλά είναι κρυμμένα. Οι άνθρωποι θα πρέπει να το δουλέψουνε». 

Οι Bring Me The Horizon δε κοιτάζουν πότε πίσω. Όπως πάντα, το “NeX Gen είναι μια δουλειά μιας μπάντας που δε φοβάται να αμφισβητήσει τόσο τους εαυτούς τους όσο και τον μουσικό κόσμο, στον οποίο έχουν γίνει ηγέτες. 

Για άλλη μια φορά όλοι οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Προετοιμαστείτε για την εξέλιξη.


POST HUMAN: NeX GEn

  1. [ost] dreamseeker
  2. YOUtopia
  3. Kool Aid
  4. Top 10 staTues tHat CriEd bloOd
  5. liMOusIne ft AURORA
  6. DArkSide
  7. a bulleT w/my namE On ft Underoath
  8. [ost] (spi)ritual
  9. n/A
  10. LosT
  11. sTraNgeRs
  12. R I p (duskCOre RemIx)
  13. AmEN! (feat. Lil Uzi Vert & Daryl Palumbo of Glassjaw)
  14. [ost] puss-e
  15. DiE4u
  16. DIg It


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων