Παγκόσμια διάκριση για τον SNIK και το album του "TOPBOY 2"

 O SNIK κατακτάει ξανά τα παγκόσμια charts!


Το νέο album του SNIK “TOPBOY 2” στο Top10 του Global Spotify Chart!

Για ακόμα μια φορά ο SNIK, o no1 εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, βρέθηκε με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά στο Top10 του παγκοσμίου chart του Spotify “Top Albums Debut Global”.

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο των streams του album του SNIK “TOPBOY 2” το ανέδειξαν ως το 9ο δημοφιλέστερο και εμπορικότερο νέο album σε παγκόσμιο επίπεδο, για το τριήμερο 24 με 26 Μαΐου.


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το όνομα του SNIK στο συγκεκριμένο chart, αφού και πριν 2 χρόνια ο δίσκος του “1987” κατάφερε να μπει στο Νο7 του Global Top10.

Ταυτόχρονα, ο SNIK κατάφερε να έχει το Most Streamed Album στην Ελλάδα μέσα σε ένα 24ωρο με περίπου 4.000.000 streams, αλλά και να αποτελεί τον Most Streamed Artist στην τόσο σε ημερήσιο όσο και σε εβδομαδιαίο επίπεδο. Ακόμα, το “TOPBOY 2” έσπασε το ρεκόρ του Most Streamed Album στην Ελλάδα για την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, συγκεντρώνοντας σχεδόν 10 εκατομμύρια streams σε μόλις 5 (!) μέρες από την κυκλοφορία του.

Ταυτόχρονα, το single “Bonnie” διανύει την 5η κατά σειρά μέρα του στο No1 του Spotify Greece Top200, ενώ όλα τα τραγούδια του δίσκου μπήκαν στις 13 πρώτες θέσεις του chart, την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους. Την ίδια στιγμή, ο SNIK φιγουράρει στο εξώφυλλο δύο εκ των δημοφιλέστερων ελληνικών playlist του Spotify: New Music Friday Greece & Hot Hits Greece.

Το “TOPBOY 2” κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 12 ολοκαίνουργια smash hits, μοναδικές hot συνεργασίες με τους TOQUEL, Marseaux, Gue, Diff, VLOSPA, Voyage & Solmeister, και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών.

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://SNIK.lnk.to/TOPBOY2


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων