Στέφανος Πιτσίνιαγκας - «Θέλω» | Νέο τραγούδι & music video

 Στέφανος Πιτσίνιαγκας - «Θέλω»


Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας τραγουδά για τα πιο δυνατά «Θέλω», μέσα από το νέο του single που έγινε viral στο TikTok πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Το «Θέλω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, που συνεχίζει το προσωπικό σερί του τάχιστα ανερχόμενου καλλιτέχνη μετά το πρώτο album του με τίτλο «Δυνατά». Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν ο ίδιος ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Νίκος Χωρίτος.

Το «Θέλω», που προκάλεσε αμέσως τον θαυμασμό των χρηστών του TikTok, καθώς ξεπέρασε τα 1.300 video creations μέσα σε λίγες ημέρες, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που γυρίστηκε στη Μάνη και είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Στο music video, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας μας ταξιδεύει στη Μάνη της δεκαετίας του ’50, όπου ένας εργάτης ερωτεύεται μία κοπέλα της υψηλής κοινωνίας, όμως, οι ταξικές διαφορές και τρίτα πρόσωπα μπαίνουν ανάμεσά τους, με τραγικό επίλογο. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz. 

Παράλληλα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Lux» της Αθήνας, δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου
 

Βρείτε το «Θέλω» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/thelo-pitsiniagkas

Δείτε το video:


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων