Γιάννης Γρόσης - «Θα τ’ άφηνα όλα» | Νέο τραγούδι & music video

Γιάννης Γρόσης - «Θα τ’ άφηνα όλα»


Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, επανέρχεται δισκογραφικά με το «Θα Τ’ Άφηνα Όλα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Το «Θα Τ’ Άφηνα Όλα» είναι μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, με την εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Γρόση. Τη μουσική έγραψε ο Ιορδάνης Παύλου και τους στίχους ο Πάνος Ανδριτσάκης.

Το «Θα Τ’ Άφηνα Όλα» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, στο οποίο δύο πρώην σύντροφοι θα άφηναν τα πάντα ο ένας για τον άλλον, εκτός, όμως, από τον εγωισμό τους, που τελικά είναι αυτό τους χωρίζει. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz. 

Παράλληλα, ο Γιάννης Γρόσης συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, με σταθερό ραντεβού κάθε Δευτέρα στο «Nalu» που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 
 
Βρείτε το «Θα Τ’ Άφηνα Όλα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/4bA5dae
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3yCn8P4
Deezer: https://bit.ly/3R3I8EH

Δείτε το video:


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων