Μανώλης Παπούλιας feat. Κατερίνα Τζώτζου - Τα κούφια ζάρια | Music video

Μανώλης Παπούλιας feat. Κατερίνα Τζώτζου - Τα κούφια ζάρια 

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records
Μουσική - Στίχοι: Μανώλης Παπούλιας


Ο Μανώλης Παπούλιας, ο τραγουδοποιός με την μακροχρόνια μουσική πορεία μαζί με το συγκρότημα του Μουσικόφρονες μας παρουσιάζουν το δεύτερο ραδιοφωνικό single “Τα Κούφια Ζάρια” μέσα από το album “Η Παράσταση”.

Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη σύνθεση ο Μανώλης Παπούλιας συναντά την εξαιρετική ερμηνεύτρια Κατερίνα Τζώτζου για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο κράμα ήχων που κινείται περίτεχνα από το ρεμπέτικο στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι και στις σύγχρονες έντεχνες μουσικές ενορχηστρώσεις. 

Μέσα από τους στίχους του “Τα Κούφια Ζάρια” μας εξιστορούν τον πόνο του ερώτα με ένα τρόπο αγνό και ρομαντικό, με λόγο και δομή που έρχεται από πρότερες εποχές που αγαπήσαμε και όλα αυτά σε συνοδεία μιας μουσικής αρμονίας από κιθάρα, μπουζούκι, κοντραμπάσο και ατόφιας λαϊκής ερμηνείας!

“Τα Κούφια Ζάρια” συνοδεύεται και από ένα πολύ όμορφο music video, που μέσα από τις εικόνες του μας ταξιδεύει σε παλαιότερες εποχές και σε εκείνα τα σκοτεινά γεμάτα καπνό υπόγεια που το μπαρμπούτι και ο έρωτας έδιναν την μάχη τους!

Ο Μανώλης Παπούλιας παρέα με τους Μουσικόφρονες και την Κατερίνα Τζώτζου, παίζουν με “Κούφια Ζάρια” το παιχνίδι των συναισθημάτων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους σε παλαιότερες αγαπημένες εποχές!


Μανώλης Παπούλιας
Instagram: https://www.instagram.com/manolis.papoulias.montaz/
Facebook: https://www.facebook.com/manolis.montaz

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | ORDER NOW! (CD Album)
https://plusrec.gr/product/manolis-papoulias-iparastasi-album-cd/
Κυκλοφορεί σε CD & Digital από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων