Playmen x Klavdia - «Moovin’ Too Fast» | Valeron Remix

 Playmen x Klavdia - «Moovin’ Too Fast» Valeron Remix


Οι μοναδικοί Playmen και η popstar Klavdia διασκευάζουν το hit single «Movin’ Too Fast» και, μετά την επιτυχία που σημείωσαν, το παρουσιάζουν μέσα από ένα δυνατό remix που επιμελήθηκε ο Valeron.

Το «Movin’ Too Fast», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά από τους Artful Dodger το 2000 κι έγινε πανευρωπαϊκή επιτυχία, έρχεται στο σήμερα με το κλασικό στιλ των Playmen και ξεσηκώνει από τα πρώτα κιόλας beats σε συνδυασμό με τα υπέροχα φωνητικά της Klavdia. 

Το «εκρηκτικό» αποτέλεσμα «απογειώνει» ακόμα περισσότερο το remix του Valeron, δημιουργώντας ένα track που θα ακουστεί δυνατά σε όλα τα clubs.

H διασκευή του «Movin’ Too Fast», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, μπήκε στο top10 του ελληνικού Shazam και σε υψηλές θέσεις των διεθνών digital charts, καθώς και στα DJ sets, θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο EP των Playmen με διασκευές μεγάλων επιτυχιών, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.


Βρείτε το «Moovin’ Too Fast» Valeron Remix στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/4bCok3C
iTunes/Apple Music: https://apple.co/4aEDPa7
Deezer: https://bit.ly/4bCVKPM
Beatport: https://bit.ly/4bUjGh5
Shazam: https://bit.ly/44ZKQ3W

Δείτε το audio release:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων